Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About twistedindustries

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I haven't ever been able to get to ML install on a GTX480, are you able to use on board graphics? You can also try booting to the installer in safe mode by using the boot flag -x
  2. EVOEnabler for X1000-series ATI Radeon under Snow Leopard 10.6.3

    I am in the same boat, I can't seem to find my card's codename either. It is a X1100. I have tried using CPU-Z from windows but codename shows up blank. Please help.
  3. Lion on Asus P5B

    I have a Asus P5B-SE with an Intel Q6600, I went through the [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] method and installed snow leopard from a retail disc almost without issue. I updated to 10.6.8 and have been running for a month or so now without issue. Now since iCloud requires lion I thought I would give the upgrade a try. Since I had successfully used [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] for SL I decided to go with the Xmove route for a Lion install. So I set everything up according to tonymac's guide but when I try to boot into my install partition I get the dreaded "still waiting for root device" error. I have tried the rd=disk flag as well as installing kexts directly to the install partition, still get the same error and can't boot. What gives? Has anyone else ran into this error? Thanks!