Jump to content
InsanelyMac Forum

rubahgeni

Members
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

About rubahgeni

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. MaLd0n, i use this clover sleep can work perfect but when shutdown my hackintosh always restart. I try use FixShutdown, SlpSMiAtWake but this issue can't solved. What is solution for shutdown issue?
  2. MaLd0n, can you help me to create DSDT? Hardware Specification Motherboard ASUS Z170i STRIX Processor Intel core i5 6600K 4,6Ghz 16 GB AMD RADEON RX560 This is DSDT and compile with runme.app
  3. This issue seems like from hardware accelaration. Has you installed shiki.kext to? Shiki v2.2.6 Disabled hardware accelerated renderer hacks on 10.13.4 and newer (Apple fix)
  4. MaLd0n i created my hackintosh but at pci device not show up all device, can help me to makae DSDT My hackintosh specification: ASUS Z270 MAXIMUS IX CODE BIOS 1301 Core i5 7600K overclock 4.8Ghz Memory 16GB AMD RADEON RX 560 Use pci card broadcom wifi & bluetooth DSDT and clover compile RunMe.app
  5. I got fakeSMC.kext of [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] 3.8.0, the way i install [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] 3.8.0 into snowleopard then copy fakeSMC.kext into lion's installation extra folder. As below fakeSMC.kext that i use. FakeSMC.kext.zip
  6. rubahgeni

    Lion installation was stuck, please help

    You can try with new FakeSMC.kext for solution.
  7. I followed your guide but the problem still same. The solution very simple, i had to install new version FakeSMC.kext then lion's installer can successfully boot. Thanks KonstantinosNks, you have answered my questions with ideas and solutions.
  8. I didn't use DSDT.aml when install Lion, my extra folder lion installer such as below. I use DSDT only for my snow leopard 10.6.8, which i use to make lion installer. Have any idea about usb error?
  9. Just i tried with smbios.plist and com.chameleon.Boot.plist from your attachment as below, the error still same. smbios.plist a<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>SMbiosdate</key> <string>04/27/09</string> <key>SMbiosversion</key> <string>IM91.88Z.008D.B08.0904271717</string> <key>SMfamily</key> <string>iMac</string> <key>SMmanufacter</key> <string>Apple Inc.</string> <key>SMproductname</key> <string>iMac9,1</string> <key>SMserial</key> <string>CY1029559W87</string> </dict> </plist> com.chameleon.Boot.plist <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>EthernetBuiltIn</key> <string>Yes</string> <key>GenerateCStates</key> <string>Yes</string> <key>GeneratePStates</key> <string>Yes</string> <key>Graphics Mode</key> <string>1680x1050x32</string> <key>Instant Menu</key> <string>Yes</string> <key>Kernel</key> <string>mach_kernel</string> <key>Kernel Flags</key> <string></string> <key>PciRoot</key> <string>0</string> <key>Usekernelcache</key> <string>Yes</string> </dict> </plist>
  10. I'm using MSI P55-GD65 with i5 750. When try, i used graphic enabler and smbios plist iMac 11,3. I used smbios iMac 11,3 because i read this article. error message
  11. I tried your method, but the error still same. What motherboard are you using?
×