Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About TheBigNoob

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Some odd kinks that needing working out

    3rd(and last) time's a charm?
  2. Some odd kinks that needing working out

    Still no avail I've attached screenshots of the visual symptoms
  3. So i figured out how to install on sata Zephyroth 10.5.2 on an A8N-SLI board, the install works without a hitch Boot goes fine and nothing is unexpected Internet works fine my wireless card is detected as airport MOST of the audio works, any sort of apple sound that comes with the OS is scratchy and sounds odd (sounds as if its corrupted), I know this isn't corrupted either because I used the same disc on my friends computer and everything works for me. I used the AC97 driver at install Then I have an 8800GTS 320 videocard, I used the Nvinject 320 and Nvidia 10.5.2 Kexts to install for the OS, but for some reason some programs like to when dragged not show what they are It shows whatever is behind them and mirrors it and flips it. It quite odd and annoying especially in chat programs and trying to change settings in system settings Also I am very new at this I know My CPU Clawhammer 3500+ is only sse2 not sse3, is there a kernal or something like that I should update too? Maybe Thats why things aren't playing completely nice with each other. Any guidance is greatly appreciated, and sorry if I'm double posting. Computer Specs: A8N-SLI 500GB Seagate HD 2 gigs of DDR RAM XFX 8800GTS 320 AMD 3500+ Clawhammer @ 2.2GHZ Installed packages from disc Essential System Software Additional Fonts Language Translations Third Party Drivers Audio Drivers AC97 Audio Driver Chipset Drivers NForce 2/3/4/5 chipset Driver Graphic Drivers NVidia Driver NVidia 10.5.2 Kexts NVinject 320 MB Network Drivers LAN Drivers Forcedeth driver Wifi Drivers Broadcom drivers X11 Bootloader EFI v8 MBR Bootloader I hope this helps Like I said thanks for any help/ Direction!
  4. Question about Widgets

    gar, foiled out of 20 dollars, drat.
  5. Question about Widgets

    Yeah so far so good, just need that crucial problem fixed. Yeah so far so good, just need that crucial problem fixed.
  6. So i just got my glorious macbook (finally saw the light) And Im absouluty in love. Only problem is that I want the widgets to stay on my desktop. I know the command to enable bringing them foreward the only problem is that they like to stand on top of EVERYTHING so if anyone has an Idea to make them act as if there just a part of the very bottom of the desktop that would be awesome. Cheers!
  7. A few problems with my install

    bump :/
  8. so i had not problem with the install process using the tubgirl image, but there are a few problems that are more than annoying that i couldn't quite find the solution to on the forums pretty much in a nut shell from a cold start up my usb ports work fine, boot into grub, selct osx then takes me to osx, works great. when i go to restart thouugh my usb ports go dead leaving me up to no choice but to power down completly. Also another thing was that i access the internet using a broadcom based chipset(buffalo WLI2-PCI-G54S) which i have a soultion too, but it appears that the tubgirl image doesnt have to neccessary files to enable the airport system, so if anyone would like to make some suggestions i would greatly appreicate it specs if you need them AMD Athlon 64 3500+ (2.5ghz overclocked) SSE2 Asus A8N-SLI (Sata working thank god for this community) 80 GIG Hiatachi (triple boot, xp, ubuntu, and osx 10.4.8(tubgirl)) 7800GT with titan drivers 2 gigs of ram buffalo WLI2-PCI-G54S(not working :/)