Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Naitec

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Fermi 5XX works with Lion DP4/GM!

    My GTX580 works with "-v" Bootflag, inserting the blank line does not work and screws my system.
  2. Fermi 5XX works with Lion DP4/GM!

    I'll try ASAP; I can't wait to use my hackintosh with 100% functionality Thanks for figuring this out mayhemm88!
  3. Fermi 5XX works with Lion DP4/GM!

    I'll test this tomorrow when I'm back at home. THank you mayhemm88 for figuring this out btw
  4. Fermi 5XX works with Lion DP4/GM!

    I can confirm what mayhemm88 is saying: Everything works right flawlessly, except the 3D Apps/Games stuff and Video Playback. However, I think this will work within a few weeks and until now the whole system doees exactly what I want it to do
  5. Fermi 5XX works with Lion DP4/GM!

    Hmm, I don't know. I'm currently using Chamaeleon Bootloader and I am quite satisified with my hackintosh atm, although hardware acceleration without hangups would be highly appreciated However the whole system is quite stable and I don't have any hangups or problems with my system at all, except the graphics problem. Even the digital audio out works perfectly -- I can listen to music, work and use my favorite apps without any problems.... If only the graphics acceleration would wor k:/
  6. Fermi 5XX works with Lion DP4/GM!

    Hello! I've successfully installed OSX Lion GM with my Asus GTX580 1.5GB graphics card on a Asus P8P67-LE. Using the above information I successfully got full resolutino on my monitor with 1920x1080. However I think I got QE/CI working, since I'm able to see that "shaking thing" when adding a widget to dashboard and I can use screensavers without problems. My hackintosh however does have the following problems regarding the "acceleration": - whenever I try to watch Flash Videos it hangs up the whole system, needing to restart afterwards - Chess is hanging up everytime I launch it (black screen, it can be however closed after showing that black screen) - I am not able to playback any video footage of my harddisk, neither avi nor others using VLC /Quicktime Am I doing it wrong? Maybe there's still something that I probably might missed on it.