Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

XxJessusxX

Members
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

About XxJessusxX

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Alright so guys heres my problem, I have alienware m17x-r2, specs are... Core i7 620m @ 2.6ghz 4gb DDR3 1333mhz(I think) 2x5870 etc... so anyway I installed 10.6 using [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] and GraphicsEnabler=No on boot, that was fine it booted and everything, now heres the thing, during the install of the update I got a panic screen on 1.6.6 combo update, didn't think much of it, flattened the drive and reinstalled snow leopard, got a panic screen again on a 10.6.8 combo update, it seems everytime I try and do a combo update I get a panic screen, after the panic screen on the update, I can't boot, I tryed safe mode, verbose(or whatever its called), single user, etc. nothing it just keeps freezing, or taking a stupidly long time to load something(more than 30 minutes). It seems like I have a computer almost exactly like your's, any idea where I went wrong? Also I don't know if this is relevent but i'm using a single 320gb sata drive in ACHI mode and I have hardware virtualization enabled in the bios. I have been trying all day to get this working. p.s. my email is aaronwatson1990@gmail.com Any help would be muchly appreciated, Thanks! [=
×