Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Niv3k

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Niv3k

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Hi all, How did you manage to change the ID to activate the bluetooth? You have a tutorial?
  2. Clover General discussion

    Hi everyone, Well I found the solution, it seems a bit radical but is fully functional. I flashed my UEFI BIOS with the same version I was using. Result more input clover ghost in my choice of boot. That is if it can help someone.
  3. Clover General discussion

    Thank you for the help, I could see how to enable / disable from the menu clover. The entry in question is a holdover from a previous installation when I did my tests and where I forgot to remove the entry from the menu. Result entry is still present on my motherboard.
  4. Clover General discussion

    Thank you for your help, But it changes nothing. I forgot I have a gygabite h77n-Fi. I post 2 screenshots of my UEFI. On the first screenshot you can see "clover os x boot" options in the boot while I have no device connected except my usb. I would like to remove this entry from my motherboard. Thank you in advance
  5. Clover General discussion

    hi everybody, Here I have a concern, I got a working installation of 10.8.2 ML with a fusion drive with Clover in bootloader. But then I have a UEFI entry remains constantly even if no device is connected. I want to know how to deleted this entry in my UEFI Clover because the latter does not work. Thank you in advance
×