Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

romeoz

Members
  • Content count

    42
  • Joined

  • Last visited

About romeoz

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Kernel Panic iATKOS S3

    post a pic of the kernal panic...it usually tells you whats going on. Other can help more if we see that
  2. Computer not responding

    I booted in verbose mode and there are no kernel panics as the comp fully boots and I can use it. It shuts down as I'm using it. I checked logs and no trace as to why it's shutting down. It's also a desktop. I turned off sleep off but it's still doing it. Thanks for your inputs.
  3. I installed ml on my second computer, differen mb and video. I used the same setup as my first. Everything works great with full resolution and stuff. however, about three minutes into using the comp it shuts my screen off and I can't do anything....I have to restart to get it working again...any ideas what is going on?thanks
  4. Airplay mirroring

    I was on symbiosis 9.1 and after I changed it to 12.1 AirPlay mirroring showed up. Thanks
  5. I was having the same problems with these apps so I after I got everything working except apps I decided to start over. I reinstalled the OS and that fixed the problems..all my apps work...ethernet, app store, facetime login...I would try to reinstall the OS and verify your apps work than start adding the additional files to get ethernet working and all that other stuff.
  6. Stock apps not working

    I finally got my network to say Ethernet. Now login to app store and iMessages allow me to login. I also reinstalled the os again and all my apps work like thry should Thanks for the help
  7. Stock apps not working

    Im not at home so I have to wait to try this after work..but when I create this new serail with that program will I replace my exisiting smbios.plist with this newly generated one? Also, I was searching for NetowrkInterfaces.plist in that location you specified but I couldnt find the folder Preferences..would this be hidden? Thanks
  8. Stock apps not working

    I was reading around and saw that about the en0. Is there a location where my Network.plist file is at so I can set it to 0 and delete the networks and hopefully it comes back up after reboot as en0 vs en1? Of can I just take my Lion Network.plist and stick it into my Extra folder and make it work that way? Also, this is the first time I have heard about serials numbers matching the system identifier. I have imac 9.1 smbios installed I take it that wont work for what you are talking about? Thanks
  9. Everything is up and running including apps I install such as Microsoft word, final cut ect. However, the stock apps like mail, FaceTime, shut down and messages, app store won't allow me to login. Any ideas on a fix. Thanks Ep45-us3p 3.0 core 2 duo 9800gt nvidia 8gb ram
  10. No ethernet

    Gigabyte EP45-UD3P Core 2 Duo 3.0 4GB RAM 1TB HD 1GB 9800GT Video Card I have tried everything I can think of. I am going to try to install Snow Leopard tonight then upgrade to Lion, hopefully that fixes things
  11. No ethernet

    I went from Snow Leopard to Lion, then went to 10.7.2 and I had some problems. I restored and now I have everything back except LAN. I tried to install the usual Realtek drivers like I did before and nothing. Any suggestions on what is going on? thanks
  12. I don't overclock so I don't wanna give an opinion about that. The guide to install lion is http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=256729 Follow that and everything will work
  13. Its not possible to run Mac on a p4 processor, minimum specs are core 2 duo right now. Also your gonna need 2gb of ram minimum to run lion
  14. osx lion keyboard and mouse

    plug a regular mouse in and navigation to the top right and you will see your bluetooth properities. Trying to re pair your mouse and keyboard. Mine did the same thing and it found it again and repaired and works perfect again.
  15. Installation guide is a sticky in this forum. I would go with a core 2 duo 3.0. E7500. They are pretty good speeds and they are cheap on eBay I have personally installed them On a gigabyte ep45-ud3p, gigabyte ep43-ud3l, and Asus pk5 deluxe. The ep45 boards are running 150 plus on eBay and the ep43 boards are running 60 plus on eBay. All these are not In Production so you will need to look on eBay or craigslist. A good video card I always use is the evga geforce 9800gt 1gb. That cards loads all resolutions up without any additional files.
×