Jump to content

CiTroNaK

Members
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

About CiTroNaK

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Prague, Czech Republic
  1. DVI cable was damaged and I had this adapter available. Thank you for this information.
  2. Thank you for your answer. Yes, I use DP -> DVI adapter. I have not the knowledge to replace the drivers. Could you please direct me to the source (url or topic here) where I can find the way to work with it and replace the drivers? I will try to find other display and test the bios with it. It would be easiest way to solve the issue. Thank you again.
  3. Yes, it works with the backup BIOS without any problems. It is an old LG Flatron L2000CN.
  4. Ah. Sorry. I tried Z77MXQUOAOS.H2N.OZ1669M that I found on http://www.datafilehost.com/d/223f012b. Now I am back on https://github.com/tuxuser/OzmosisBIOS/raw/master/Z77MXQUOAOS.H3C.1479.zip. I am sorry for misunderstanding If you needed something else from me. Thank you.
  5. Sorry for asking - who should send you the rom? I don't know if you reacted on my post or someone else. Thank you.
  6. I am using internal GPU with DisplayPort cable. First I thought that could be Thunderbolt/DisplayPort problem, so I tested same display with HDMI cable and got same results after restart. There is complete dupm from DarwinDumper https://dl.dropboxusercontent.com/u/29924102/DarwinDumper_2.9.9.1_Apple_X64_Yos.zip Now, I am back on H3C.1479. Thank you.
  7. It does not work for me. After update, it shows only black screen = no output, nothing. I had to recover BIOS from backup.
  8. Thank you, toastie. It was the same problem.
  9. Thank you both. I'll try it tomorrow.
  10. Hi, I've using this mobo as OS X server and works pretty solid. Today I needed to run VirtualBox and found this error: VT-x is disabled in the BIOS for both all CPU modes (VERR_VMX_MSR_ALL_VMX_DISABLED). So I opened the manual and found where I need to change it in BIOS. After I enable "Intel Virtualization Technology" and rebooted I still have the error. VT-d was enabled too, my CPU has support for it so I leave it enabled. I tried to run 64-bit Ubuntu Server. Please, could anyone help me? Is there anything I could do to fix it? Bios version, CPU and other info are in my signature below. Thank you very much. Petr
  11. 1. $170k - t-shirt for all 2. $200k - usb flash drive for all
×