Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

klauschina

Members
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

About klauschina

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hello guys, I installed iDeneb 10.5.5 and now updated to 10.5.6. My Mainboard is ASUS P5ql SE, bios is modified to 0402. I've tried many ways but all failed to make the build-in soundcard working, Realtek ALC662. Please, please help me figure it out, thank you! Here's now the snapshot of my System Profiler. http://pic.im/kP please click to see it.
  2. Help, can NOT install OS onto my PC

    Thank you very much! Actually it's weird that I successfully installed iDeneb 10.5.5 on this set of PC with BIOS 0505, tho it's really hard. But the sound doesn't work. I'll try your post later, thank you. If it works, I'll post a reply here, to let others know.
  3. My PC hardware list: Motherboard: ASUS P5QL-SE P43 chipset 800MHz FSB Graphic Card: NV 9400GT, 512MB DDR3 Graphic Memory CPU: Intel Core 2 Dual E2200, 2.2GHz HDD: ST 160G DVD: LG DVD Memory: Kingston 2G *1 DDR2 BIOS: 0505 The problem is, when I insert iDeneb v1.3 10.5.5 disk and try to install it, there's always something wrong to make the installation dying. I've disabled Lan & Audio onboard, and even tried cpus=1, and install no driver for Graphic Card, but it just doesn't work. Can someone help me figure this out? Thank you very much!
  4. Have this?

    oh {censored}! wikipedia/wikimedia is blocked in china. it's GFWed.
  5. will my ibook support leopard?

    Coral Image NOT supported no problem?
  6. my ibook: g4 1GHz, L2=256k, FSB=133MHz, 680M memory, 60G harddisk, ATI videocard with 32M VRAM, Coral Image NOT supported, Quartz Extreme supported will my ibook supports leopard, will it run leopard smoothly? i will just launch programs like itunes, safari, mail, iphoto, iwork08. and maybe some of them at the same time. will it be smooth?
  7. my 1gen nano get sucked, help

    thank you guys, i'll take a crack, wish you good!
  8. my 1gen nano get sucked, help

    ok, here it is. i start my nano, and it shows me a apple logo, that's good. right? and then, it doesnt get into the programm, where i can enjoy songs & fotos. however, it shows me a screen of 4 kinds languages, which tells me: use itunes to restore you ipod. ok, i use itunes to restore it, but my windowsPC can not detect ipod. and itunes doesnt launch as the way it should be. that is to say, PC cant find you connect a ipod to the it. ok then, i switch to disk-mode and disk-mode is good, then i connect my nano to PC and it still shows nothing, PC can not detect my nano either.
  9. so my 1gen nano with 2Gb disk get sucked. it can boot und show a apple logo,then show me a image of 4 country language, then reboot. when i connect my nano to XP-PC, and the itunes just won't launch aotumatically. ok, i do it manual, and my itunes can NOT identify which kind of ipod it is. it just tell there it has found a problem ipod and you must restore it with a ipod programm of vasion1.5, but my 1gen nano need 1.3.1vasion of restore programm. and, after every about 2 minutes, my nano will reboot automatically, even it is connectted to the pc. and i switch to disk mode, yes it works fines, you can see a nike-logo and it will reboot as well, no exception. how, please, how can i get my nano work fine!
  10. my usb dont work

    diabolik, thanks a lot.<br />if it works, i'll leave a message so others could fix it. no, it doesnt work. my pc read no usb still. help, please
  11. my osx: 10.4.8.jas.intel.amd.sse2.sse3.iso my HD: CPU: celeron D 2.66 Mainboard: Intel 865PCD with 1 usb2.0 and 3 usb1.1 Drive: Seagate 80g memory: 256m x2 in "About this Mac" i see only 3 usb in USB chapter. that means the usb2.0 do not get verified? no matter, i just wanna my usb works, either 2.0 or 1.1 is ok.
  12. help , cant get online

    guys, thank you! cpu:celeron D 330 2.66 mainboard:intel 865pcd video card:nv fx 5200 sound card:cmi 8738 HD:sg 80gig pata dvd-rom:sumsang dvdwr:pioneer network card:82562EZ in mainboard i succeed to install 10.4.8 in my HD and succeed to reboot and login. everything goes well except the network. i've checked the 82562ez is supported in 10.4.8 but i just cant get linked. i've tried to do this: sudo nano /System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contens/PlugIns/AppleIntel8255.kext/Contents/Info.plist and add "0x30528086" in <string> of <key>IOPCIMatch</key> and then sudo rm /System/Library/Extensions.* \ sudo kextcache -k /System/Library/Extensions and it still wont work. can someone help me? and by the way, i get online through web. 192.168.100.2 in this page. and safari tell me it cant be linked.
×