Jump to content
InsanelyMac Forum

raven283

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About raven283

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Installed Chameleon RC5 R1096 and did a reboot but now it says: Boot0: CPI Boot0: test Boot0: test Boot0: CPI Boot0: test Boot0: test Boot0: error I also looked at the install partition's drive and it appears that nawcom's modCD did install a bootloader (there's a extra folder and a boot file) but it just doesnt use it. ' edit: Checked if my OS X partition is bootable with "diskutil info diskXsY" and it says it is. It also contains a boot file and the /Extra folder with a com.apple.Boot.plist (the one that the USBmodCD uses). but stil it gives the boot0: error
  2. I asumed it installed a bootloader together with OS X so no, I did not install a bootloader. Any particular one that should work with this install? I couldnt find proper instructions on nawcom's blog about how to use his modCD but maybe im just blind
  3. Hey, As only thing left to try was the nawcom install method, I used that to install OS X on my laptop (see signature). The install went fine and it reconized most of my hardware but after the install it reboots and cant get past the bootloader with this error: boot0: CPI boot0: test boot0: test boot0: error I can boot just fine with the USBmodCD but I'd like to boot from the HDD so I can install other kernels, etc. Anyone know how to fix this?
  4. Hey, Today I had another go at installing OS X 10.6.7 on my Dv7. Install went fine but after i did the 10.6.7 combo update and changed to the other bootfile I got KP I also used a modified boot file because I have a 5650m gpu. http://www.kexts.com/downloads.php?do=file&id=1359 Any ideas? Laptop used: HP dv7 4050ed (WN813EA) cpu: Intel i7 720QM chipset: Intel Mobile HM55 ram: 6GB DDR3 gpu: Radeon Mobility HD5650
  5. Same problem here. I succefully installed 10.6.3 using the mammoth guides and was able to reboot sereral times. When I install the 10.6.7 combo update and reboot it wil get past chameleon but then the screen goes scrambled with grey, white and black squares. Even in safe mode and with busratio and cpus flags I cannot get back into OSX. Laptop used: HP dv7 4050ed (WN813EA) cpu: Intel i7 720QM chipset: Intel Mobile HM55 ram: 6GB DDR3 gpu: Radeon Mobility HD5650
×