Jump to content
InsanelyMac Forum

chakky

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About chakky

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Thailand
  1. chakky

    ATI Radeon HD 5450 Working On Snow Leopard

    My hackintosh's running 10.6.7 and I do get all display ports working but no QE/CI. The previous post was my stupidity that I thought if I can run my rig in dual monitor mode and can run chess, screensaver that means QE and CI are enabled. And since QE/CI not working, there is no transparent bar. I've been busy with my work lately, so I didn't put much effort to make QE/CI work. Just waiting for the retail version of Lion and hopefully I can run Final Cut Pro X on it.
  2. chakky

    OSx86 on Asus X83vb-x2 - 10.6.7!

    Irishtiger, how did you install Final Cut Pro (I assume it was FCP7)? Did you do any hack to bypass the system requirement check? Please give me some detail if it was any. Thanks. [edit] nvm, I couldn't enable QE on my GPU. gave up and waiting for Lion
  3. chakky

    ATI Radeon HD 5450 Working On Snow Leopard

    Finally get it to work! Thanks a lot guys! Especially 'white_apple_x86' and 'tdtran1025' I used tdtran1025's method and make little change in Chameleon by checking the Graphics Enabler option. Now my rig's running in dual view mode on VGA and DVI ports with QE/CI enabled (currently DVI+HDMI; works with all ports) Test result: Chess...work! Screen Saver...work (kinda slow) Front Row....black screen Screen Capture (cmd+shift+3/4)...not work (dual view problem?) Grab...the captured picture is plain white! (dual view?) (I'll working on screen capture later, it's 4:00 in the morning here. so sleepy, but very exited to finally make it work ) *[update: tried HDMI today and it worked with no problem (HD sound not tested)] My Hackintosh specs: AMD Athlon II X4 635 2.9GHz ASUS M4A88T-M mobo [with integrated HD 4250: not tested] 4 GB RAM ATi Radeon HD 5450 1 GB VRAM
×