Jump to content

iExchange

Members
  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited

About iExchange

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. iExchange

    GTX750 Dual Monitor?

    Hello all, I'm on Yosemite with GTX750 using web driver, I got a dual-monitor setup(HDMI and DVI). I only got my DVI monitor working(1080p) but it does not detect that I also have another monitor(HDMI). Would love to know about ideas on trying to get the HDMI monitor working?
  2. Hello everyone, I have a GTX750 1GB GDDR5 card. After I installed my 10.9.3 hackintosh, it does not recognise my graphics card. So I installed the Nvidia alternate graphics drivers for OS X Mavericks 10.9.3 and changed the required kernel flag correctly. After that I restarted the computer and booted with -v, however it got stuck at "NVDAStartup: Web". Would be really grateful if you could suggest something to try fixing it?
  3. I have been looking and found that my NVSMU.kext is the only nvidia-related kext that has info.plist inside it. It has something to say about IOPCI-ish things inside. I wonder if changing something there will solve my problem?
  4. Sorry, my bad... Well I just checked the two 100hals that i have: GF100hal and GK100hal. But none of them have the info.plist either... EDIT: Tried a chflags nohidden /System/Library/Extensions/NVDAGF100Hal.kext/Contents/Info.plist in case its still not showing. But it returns with "no such file or directory"
  5. Thank you very much sir, I found my pciroot to be 0, so I put that in and now it knows the name of my card correctly. But my resolution is still stuck at 1024*768, no other options. I think I need to change the "0xDeviceIDVendorID" part too, but there is no info.plist(this is what the kext content contains). Is there something wrong? EDIT: I have set hidden files to be shown, and there is still no info.plist inside.
  6. i tried using graphics enabler yes but my gts450 is still not rcognized. It is shown as 3mb graphics in the display in about this mac. resolution is only 1024*768, no other options. im connecting through dvi port, my monitor supports a max of 1920*1080. my mobo is gigabyte x58a ud3r rev 2. What should i try to do to make it recognize it? Hope someone could kindly shed some light on this. thanks a lot
  7. iExchange

    [10.9 - Installation Troubleshooting]

    Hi all i'm very happy to report that using only npci=0x3000 and -x and graphicsenabler no, got my gigabyte x58a ud3r rev 2 with gts450 to boot into the installer. But I have one question about the optimal system def: With reference to the fact that MacPro4,1 had nvidia graphics 512MB GDDR3 while MacPro5,1 has ati graphics 1GB GDDR5: Since my nvidia GTS450 has 1GB of GDDR5 memory, should I use the system def of MacPro5,1 in my smbios in order to get the best performance possible?
  8. First of all, thanks for the guide and I finally got the time to try it. However, there is no Packages folder in install ESD. I have looked everywhere. Hidden files are also shown. there is a packages link file on my USB though. Could someone please help me out? Thanks a ton!
  9. But is that beta able to shutdown mavericks correctly? i.e. without the need to hold the pc power button to shutdown
  10. I heard that the 10.8 retail build in the mac app store is the same as the GM build(which is also 12A269). Are there any difference between the GM build and the app store build? Thank you very much!
  11. 1. Is it possible to have lion installed on a system with pentium dual core E6500 CPU? 2. And should I use [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] if I have a ASUS P5QPL-AM mobo to install lion? Thanks a lot!
  12. Hello i'm on a Lion(retail version) hackintosh which is my first hackintosh and everything is working except for audio, my mobo is GA X58a UD3R and the audio is realtek ALC889. What kexts do I need to enable this audio? Thanks!
  13. iExchange

    [Solved]Temperature Problem?

    Thank you very much for your detailed explanation. Me as a noob, totally understand what you're talking about.
  14. Hi so I have installed Lion retail on my GA X58A UD3R mobo with i7 950 CPU, 4GB RAM, GTS450 graphics successfully, now I have a few quick questions: I installed some temperature checking utility, I have 4 cores for my CPU you know, but the temperature for each core is averagely around 54-61 degree celsius when having safari, adium running only, but about 65 when iMovie is running without any project opened. Is this normal? Thank you very much!
  15. iExchange

    Fully stuck at apple logo screen

    It was blinking frequently and sometimes not blinking, then sometimes it light up solidly for a few secs, now that I hv waited for five minutes and it stopped blinking. I'm still at the pci config begin. How can I identify the problem? I'm quite worried, please continue giving your helping hands, thanks!
×