Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About AnakinSolo2002

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Atheros AR5B93 SL 10.6.8 fubar

    bump? help?
  2. Atheros AR5B93 SL 10.6.8 fubar

    So I had 10.6.7 working great but my old wireless card does not work with OS X at all, so I got an Atheros AR5B93 and I re-installed and had everything working great and I updated to 10.6.8 and now it no longer recognizes my wireless card at all. My lan works of course with the plist tweak but the wireless card won't even recognize its driver. anyone have this card and have it working with 10.6.8? I don't want to never be able to update again:(
  3. 10.6.8 officially released

    Just updating, figured it out had to replace: VoodooTSCSync.kext AppleACPIPlatform.kext VoodooBattery.kext IOPCIFamily.kext thats it though, and new kernel works great.
  4. 10.6.8 officially released

    I am getting some kind of chameleon error after the update. says: ParseTagInteger decimal error 0x63 in buffer cnx any help?
  5. 10.6.8

    I get a kernel panic on reboot after the update. something about acpi driver. I did replace the new kernel with a moded one i had to use before. I wonder what else they changed. hopefully someone will have a solution
  6. Lion DP4 on Acer Aspire 5738z

    tel me how you did it!!!
  7. intel GMA 950 problem

    SOLVED! thanks for all the help! just booting into 32 bit solved my problem, no need for 64 bit. I tried too many things to worry about getting that to work. Most amazing thing is my bluetooth works OOB. Ethernet just needs a driver. Sadly i have the ill adaptive intel 3945. may buy me a new one. trying to update to 10.6.7 hopefully nothing will get messed up.
  8. intel GMA 950 problem

    so all the people with it working are in 32bit mode? right? EDIT: tried 32bit but get grey screen trying to look up a fix. is there an easy way to switch between booting 32bit and 64bit?
  9. intel GMA 950 problem

    so then maybe i just make sure i'm booting 32 bit mode?
  10. intel GMA 950 problem

    had no luck with graphics enabler. will try other things. do you mean vanilla kexts as in via the distro installer or what apple installs?
  11. intel GMA 950 problem

    its the 27a2 one I'm going to re-install again and add the graphics enabler during the install. Do i need the EFI string i've read about. I'm a pretty knowledgeable PC user, and I know a little about macs, but a lot of this stuff is just beyond me. not much linux/unix knowledge either. thanks for any help!
  12. intel GMA 950 problem

    Hi I have a Gateway Nx570x with an upgraded cpu. I originally tried installing with iATKOS S3 v2 but could never get it to boot. Have been trying to install with Hazard 10.6.6i and it worked and booted and everything. However the 950gma drivers won't stick. is there a 32/64 bit issue? Something weird though. if I boot to the hazard disk then boot to mac partition the driver works. Anyone know if that disc uses something (commands) different than chameleon rc5? I've tried rc4 no luck. but booting from hazard it works.