Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Joekiko

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Right guide for this machine ?

    Ok i got my second Hdd today and directly went to install Mac OSX with iDeneb but DURING the installation process i get a Kernel Panic. This happen everytime at about 50-60% progress. Kernel pAnic says: panic(cpu 0 caller 0x0042DE36): "getPhysicalSegment() out of 32b range 0x10197d000, len 0x1000, class IOGeneralMemoryDescritption @/VoodooKernel/xnu-1228.7.58/iokit/Kernel/IOMemoryDescriptor.cpp:1473 Debugger called <Panic> Backtrace (CPU 0), Frame : Return Address (4 potential args on stack) .... i allready tried the bootflag cpus=1 but the panic still appears :/ Any idea ? Maybe another Installer ? Greetings Joe
  2. I'm wondering if there already is a guide to install Snow Leopard on my machine with full QE/CI and everything working and if possible also dualbooting with Win7. I already tried to Install Mac OS X on my Laptop but my graphics card isn't supported yet, so now I wanna siwtch to a dualbooting win7/Os X machine. I would be very appreciated if you guys could somehow lead me through this whole process Specs: Mainboard:MS-7514 G45 Neo3 CPU: Q9550 @2,8GHz Graphics Gtx275 2668MB RAM 4gb DDR2 Only a Single HDD with 750GB
  3. Asus nVidia GeForce 210 1GB DDR3 Working!

    Sry, was on vacation for a week. I found a workaround in the guide that has been postet but the Problem is that ma graphics card isnt listed in"show package contents> contents> resources" :/ So i guess there is no way to get my card up and running ? I will start to work on it again by today if i make progress somehow i try to provide Information
  4. Asus nVidia GeForce 210 1GB DDR3 Working!

    I tried to make a custom EFI string but the OSx86 Tools don't work propably :/ the Error message that appears is the following AppleScript Error Can't make "0" into type boolean.(-1700) Is there a way to get around this message ?