Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

acidyoel

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About acidyoel

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Doubt it. mac ssds arent sata... I know there are adapters but still...
  2. can you image your hard drive and upload?
  3. retail dvd installation? bootloaders?

    I do have an 8gb flash drive but not a working mac installation.. I have Linux live cds. Windows. And a bootable jas 10.4 dvd... For disk utilities..? I do have blank cds
  4. retail dvd installation? bootloaders?

    I'm just looking for opinions and optios to the newest bootloaders... an update of the scene. its been a while and everythink looks like it hasn't changed... I'm looking for a retail dvd install. I already have the dvd and I don't have a dvd burner at the time. or a fast connection. thanks
  5. Hey everyone.. I've been looking for how to install using the retail dvd. My preview osx86 installation was around at 10.4.. using jas dvd or ipc's. The thing is I don't have a fast connection or a dvd burner. I have a retail dvd of lion. What are my options? Also I have an ATI x2300 x7188. HP 6910p. Is qe/ci working for this or not? Thanks
  6. serious video problem

    Hey every one, thanks for all your help (sarcastic) but i was able to find a BFG nVidia 5500 OC and i plugged it in full QE CI and res, so i got it to work
  7. serious video problem

    Apple Freak i went there and tried most of them especially the one that says x800 cards, but that guy has a PCI-E version of my card, and its different, i've had to reinstall Mac like 10 times. ive tried katana, callisto, titan, natit, and some others but none work, the only thing is with katana i saw the resolution options, but if i clicked on one it would show the grey please restart screen. I moved it, but all it did was detect it as PCI, thats it still no qe/ci res 1600x1200 through boot Does anybody have my card??? ATI X800XL 256MB AGP DEVID=0x554d
  8. serious video problem

    Hey every one, I've read everywere and tried every option i could but no luck. Plz if you have the same card and it works plz tell me how I have a Radeon x800xl AGP 554d i tried several how tos but i guess the difference in pcie is a lot from agp I am able to get 1600x1200 in the boot.plist fix but no QE or CI I also have an All in Wonder 9600 laying around, tried it, i get qe ci out of box, but i get mouse tearing, and i have tried a lot of different ways to get the resolution fix but ive havent had any luck I actually went out and bought an FX5200, no luck either Im happier with the x800xl, cuz i can actually get 1600x1200 But i really want QE and CI also i hated the mouse tearing, also tried the mouse locator but it was the same. please help me with this. i dont have enough money for a mac im running 10.4.8 JaS on a Core 2 Duo E6300 1GB PC Chips P23G v.3 775 AGP x800xl (256MB), AIW 9600 (128MB) or FX5200 (128MB) everything else is working great i resently got Stereo music AC97 VIA8237R, the only other thing is my memory shows as 0MHz but its running fine, and the onboard ethernet doenst work VIA Rhine family, i use a PCI ethernet card (i think its 3com or realtek) Appreciate any responce and solution if any Thanks
  9. Hey every one i need help with my video card i have an ATI X800 XL 256MB AGP, ive tried several methods to get it to work but none have worked so far. Im more interested with getting the res up to 1600x1200, but if i can also get QE/CI working that would be great. JaS 10.4.8AMD Intel SSe2 SSe3 with PPF 1 and 2 Intel Core 2 Duo 6300 PC Chips P23G v.3 1GB DDR 400 80GB SATA Sony DRU 800A DVD ATI X800 XL 256 AGP onboard AC97 Audio If you have the same card and you got higher res please tell me the method you used and if you got QE/CI working. !!Mine is AGP!! Device id = 0x554d I've tried several methods. the only one i saw improvement was with Katana I was able to see Resolution options. But if i pick a different resolution i get the gray please restart screen. Also I dont get how to install Natit. Dont get how to install kexts. I simply put them in system/library/extensions and then fix disk permissions. but i dont know what else to do. Thanks in advance for any help
  10. Hey every one i need help with my video card i have an ATI X800 XL 256MB AGP, ive tried several methods to get it to work but none have worked so far. Im more interested with getting the res up to 1600x1200, but if i can also get QE/CI working that would be great. Also i would like to know the best fix for AC97 Audio that sounds only on the left channel(havent really looked it up), also is it possible to get 5.1. JaS 10.4.8 with PPF 1 and 2 Intel Core 2 Duo 6300 1GB 80GB PC Chips P23G v.3 Sony DRU 800A DVD ATI X800 XL 256 AGP onboard AC97 Audio If you have the same card and you got higher res please tell me the method you used and if you got QE/CI working. !!Mine is AGP!! Device id = 0x554d
×