Jump to content
InsanelyMac Forum

mdg1618

Members
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About mdg1618

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 07/14/1965

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Europe
  1. Snow Leopard on Gigabyte Mobos

    Hello, Sorry, but I am a novice at this. I can not install ML on my SL 10.6.6 because I receive a message that this is only possible with SL 10.6.8 or above. I have tried many times with different kexts and through different methods to upgrade my system to 10.6.8 so that I could install Lion and now Mountain Lion, but have failed each and every time. Does anybody know a way around this, because I would like to install ML. Thank you for your consideration mdg1618 my system: mobo: GA-X58A-UD3R rev: 1.0 BIOS: F6 CPU: Core i7 - 920 LGA: 1366 Graphic Card: XFX ATI Readon HD 5770 Audio: Realtek ALC889 Ethernet: Realtek 8111D RAM: 6 GB of GSkills Trident DDR3-2000
  2. Hello, I have been trying for some time now to get my system (see below) to run Empire EFI. After I change my BIOS and follow the install instructions I have Internet access, but no sound and the onscreen display does not match my monitor. I have tried various DSDTs, but either the sound or graphics were not properly set. When I tried to add different kexts to my system, I ended up worse off than I started and needed to place the EFI desk in my system just to have access to SL. I am new to this so please forgive me if this sounds repetitive and silly, but we all got to start somewhere. Any if any help would be GREATLY appreciated. Best Regards mdg1618 My System: mobo: Gigabyte GA-X58A-UD3R rev 1.0 BIOS update F6 CPU: i7 920 2.66GHz Graphics card: XFX Readon HD 5770 RAM: 6GB GSkills Trident DDR3-2000/CL9-9-9-24/PC3-16000(for installation I use only 4GB)
×