Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Dmitry Blinov

  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Dmitry Blinov

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
  • Location
  1. Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    Report: I've done changes you've recommended and sound is working. Thanks! Also I have change IOBluetoothFamily.kext with Product ID and Vendor ID of T530 bluetooth card and bluetooth now is working as well. However I've faced problem with iMessage. I had making tests with changing of the hardware UUID and serial number and after tests the iMessages stoped working. Cannot activate account "Apple ID "can't be used to set up iMessage at this time"". Is any solution or recommedations for that?
  2. Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    Checked on Win7 - Audio is Realtek DEV 0269 - looks like ALC269? BTW, Checked at home: AppleHDA is working via AirPlay - T530 --> Mac mini. Volume buttons (kbd) is working, audio is playing on Mac mini speaker (AirServer installed on Mac mini). But does not work via T530 speaker, micro doesn't work as well. It is strange: battery control now is working. (Wow!) Display's brightness slider also work. (Wow x 2 !!) Perhaps this is because I have added DSDT from T420 1366x768 (took from tluck's guide) ???
  3. Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    Yes!!! Video at LCD now is working with platform 01660004 Thanks a lot, styrian! OS X 10.9 is installed, boot from USB stick still System disk is SSD drive in Lenovo bay instead of DVD Work: HD4000 with all resolutions Built-in Ethernet Built-in Webcam Built-in Touchpad USB mouse iCloud Messages Doesn't work Sound Battery Icon of SSD disk is yellow Wi-Fi (it is ok, I understand why) I guess first of all I have to install Clover to the system SSD. And next I should have a work with DSDT and/or kexts patching... So can I ask you to help with my next steps? Thanks again!
  4. Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    Thanks, will try today (I hope) I don't think so, I still haven't OS X installed. Thanks anyway
  5. Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    @tluck - yes I have VoodooPS2controller and usb mouse (and touchpad) is really working, the problem with cursor only. Cursor is invisible (If it is important: I have not any DSDT.aml in the ACPI/Patched folder)
  6. Lenovo ThinkPad T420 with UEFI Only

    Hi community! Trying to install 10.9 on Lenovo T530 (2392-4SG). I've disabled the discrete graphics so now HD4000 1920x1030 only. Added EDID into config.plist I'm able to boot Clover (USB) and even get OS X Installer. The problem is the mouse cursor absent. Looks like HD4000 work wrong. Thanks in advance if somebody may help me by any way. Dmitry