Jump to content
InsanelyMac Forum

Javamac

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Javamac

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Okay. I've successfully installed the system, and it seems to be running properly except that I'm unable to connect to the internet with a wired connection, nor can I use my wireless usb stick, so I'm going to move this to another forum, unless this has something to do with my custom install. I selected the Realtek 1000 as per the Aspire One 150 install guide I read. Any thoughts on this?
  2. I've got a specs list, but maybe I skipped out on the customization bit. I'm having a hard time finding documentation on the ZG5 model of Aspire One. I know there's decent support for the rest of the family, so I'm probably just not reading something properly.
  3. Hey folks. I'm trying my hand at installing OSX for the first time, and I'm at my first obstacle. I'm installing iATKOS v7 onto my Aspire One ZG5. The disc boots fine on my external dvd drive, and the install process doesn't show any errors during. It takes about twenty minutes, and then the machine reboots, launches what I can only guess is the new boot loader, and then reboots to an endless loop of that. I'm stumped here, and I could use a hand. Any thoughts are appreciated. Thanks.
  4. Hey folks. I'm trying my hand at installing OSX for the first time, and I'm at my first obstacle. I'm installing iATKOS v7 onto my Aspire One ZG5. The disc boots fine on my external dvd drive, and the install process doesn't show any errors during. It takes about twenty minutes, and then the machine reboots, launches what I can only guess is the new boot loader, and then reboots to an endless loop of that. I'm stumped here, and I could use a hand. Any thoughts are appreciated. Thanks.
  5. Javamac

    Introduce yourself.

    Hey folks. I'm new to hackintoshing, but I've got two machines to try with. Hope all goes well.
×