Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

jcreations

Just Joined
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About jcreations

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Post YOUR instructions....

    Ok i got my system all working: Sapphire x1900xtx asus p5wdh E6600 OSX 10.4.8 JAS v!p i believe -I did a clean install -downloaded Natit edited -putted it into the system/library/extension folder -started up the disk util and did permission stuff -reboot and got the error: System extension cannot be used", "The system extension "/System/Library/Extensions/Natit.kext" was installed improperly and cannot be used. Please try reinstalling it, or contact the product's vendor for an update" After this i did: -go to system/library/extension -Remove Extensions.kextcache and Extensions.mkext -Go into the terminal, browse to /System/Library/Extensions and type: sudo chown -R root:wheel Natit.kext -reboot. I'm using dual screen extended. Hope this will help some ppl @neo: The auto installer gave me 1 screen with with haze and stuff and the second screen just blue. So that one didn't work for me.
  2. Ok, i got my system working. I have an ati x1900xtx dual screen dvi. Both are working (extended) This is what i did: -I got the natit edited version -putted it into the system/library/extension folder -started up the disk util and did permission stuff -reboot and got the error: System extension cannot be used", "The system extension "/System/Library/Extensions/Natit.kext" was installed improperly and cannot be used. Please try reinstalling it, or contact the product's vendor for an update" After this i did: -Remove Extensions.kextcache and Extensions.mkext -Go into the terminal, browse to /System/Library/Extensions and type: sudo chown -R root:wheel Natit.kext -reboot. Hope this will help some ppl
×