Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

mjiggidy

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About mjiggidy

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Thanks for the reply! This is a fresh installation on to a formatted partition. I'm using the dsdt.aml specifically for my board (GA-P55-USB3 rev2) downloaded from the Tonymacx86 DSDT database. As for the kexts, I have installed some from [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] 3.8: Lnx2Mac Realtek ethernet drivers, AppleHDARollback and ALC8xHDA for sound. Do you think any of these sound suspicious? I'm also using the JMicron *ATA kexts, but only after initially experiencing this problem to see if these kexts would fix it. They seem to have had no effect.
  2. I've noticed that during hard disk intensive activities such as installing applications or downloading large programs some of my components will intermittently disconnect then reconnect again. I see this a lot from my USB keyboard because the numlock lights will flash on and off every few seconds as if disconnecting and reconnecting. Also my internal hard drives will suddenly unmount then remount again. Once, during the Adobe CS5 install, the drive with OS X on it disconnected and the system crashed, breaking down to a console-type screen with something like "cannot find disk 1,2" (the OS X partition) on it repeating over and over. In Console, I see two messages repeated many times over: kernel: 0 0 AppleUSBCDC: start - initDevice failed and kernel: IOSurface: buffer allocation size is zero Has anyone else experienced this? Is there anything I should try?
  3. sound won't work in lion 10.7 GM:(

    See this thread for the extensions to install.
  4. After some fiddling, I have all my hardware working with the Lion GM. For my graphics card (Nvidia GTX 460 SE) I have not installed any official Nvidia drivers like I used to for Snow Leopard. Whatever drivers came with Lion seem to offer good performance, but I still experience the terrible Fermi Freeze, rendering my system unreliable and untrustworthy. Is it worth it to try downloading the official Nvidia drivers that didn't help on Snow Leopard? Or am I out of luck?
  5. Getting audio to work (889) on Lion

    You likely need both ALC8xxHDA and the HDA rollback, that's what I needed for my SPDIF setup. Also be sure to check in System Preferences to make sure the right output is selected.
×