Jump to content

Don Los Kenitres

Members
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited

About Don Los Kenitres

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday July 5

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Morocco
  1. Help with HD3000 and battery

    That did the trick. works flawlessly now. Thank you very much, i really appreciate it.
  2. Help with HD3000 and battery

    RehabMan, I was hoping you'd reply. i tried what you wrote, i get 3 errors now: 3262, 6085, Object not found or not accessible from scope (^^_DOS) in: _SB > PCI0 > LPCB > EC0 > PNLF > _DOS i'm not sure what does that exactly mean and 9724, 6084, Object does not exist (IGFX) 9734, 6084, Object does not exist (IGFX) I'm not sure what to do here, i think i thought of replacing IGFX with IGPU in those lines but I can't compile the DSDT with the first error, so I didn't test that What do you think? -- PS: I applied those patches to the DSDT @artur-pt had made, if that makes any difference (?)
  3. Help with HD3000 and battery

    Turns out, i was wrong, Sleep works fine without a DSDT, it just takes longer than i expected -- THANK YOU! The laptop screen is finally recognized, the battery is properly detected, and the boot time is noticeably faster but the brightness control doesn't work, no matter how muchi click on the keyboard shortcut or from the preferences pan, the changes doesn't take effect and the screen stays bright. And when i use the shortcut, the icon shows up, and the indicator goes up and down but it slows the system down, like, it's lagging whenever i click on it.. That's the only thing i need now to complete my OS X install, please help
  4. Help with HD3000 and battery

    Chameleon. Why, does it make a difference?
  5. Help with HD3000 and battery

    Hi, I'm having a problem with my laptop screen not being recognized thus disabling the luminosity control, which was working fine before i updated to 10.9.5 so i guess i have to fix it using DSDT, i extracted my DSDT and tried one of RehabMan's patches and it gave me this error 7798, 6114, Result is not used, operator has no effect and i don't know for the life of me how to fix it I tried to use this dude's DSDT but it broke my install so i removed it (same laptop, different specs i guess), i tried to imitate the edits he did on his DSDT but they didn't look really the same, so maybe one of you experts can help me on this also, the battery isn't recognized, sleep doesn't work my specs are: PB Easynote TS44 HR-250 FR: Intel i5-2450M CPU @ 2.50GHz | Intel HD Graphics 3000 (Resolution: 1366x768) Broadcom BCM57785 LAN | Atheros AR9287 Wireless (AR5B97) | Intel HDA (ALC269) Elantech Touchpad (Multi-touch/Gestures) | Intel HM65 Chipset i'm using RehabMan's SSDT for my 2450M Thank you. dsdt.aml.zip
  6. Thank you for your reply, i already tried those. unfortunately it doen't work aswell, had to put back my old kexts..
  7. Fixed USB, there was a bootflag in chameleon (usbbusfix) that caused the problem, disabled it and it worked like a charm trackpad gestures, not fixed yet :/ any help would be appreciated i already tried VoodooPS2Controller, not working and it did break my keyboard and mouse, thank god i had a backup of my previous kexts
  8. please help
  9. Hello, I installed Lion successfully on my PB Easynote TS44 HR-250FR, got the wifi,ethernet,sound working i'm usually too stubborn to ask and i do a lot of searching and trying before asking (where i end up with re-installing the os a dozen of times before getting it right) but i have an issue i couldn't solve, USB ports doesn't work, they're 2.0 not 3.0 (i figured this out AFTER i tried two kexts of 3.0) the PS/2 trackpad is working, but there's no gestures, i would like to have scrolling gestures and stuffs, i tried some kexts but they didn't work and the trackpad stopped working, and because usb isn't working i had a hard time trying to put back the older kexts (thank god i backed them up) i have another problem in boot, but that's another thing, i like to solve this two issues which i need badly.. thanks
  10. Weird lan problem!

    oh come on people! some1 gotta help me out here
  11. Weird lan problem!

    even if i'm using the internet browser only, it drops after a while! thank you for trying your best, i guess i'll wait untill an expert show up
  12. Weird lan problem!

    my specs: Mobo P5VD2 VM SE Network VIA Technologies, Inc.:VT6102 [Rhine-II] Graphic card NVIDIA GeForce 9400 GT Chipset Northbridge: VIA P4M900/CN896/VN896/PT890 Southbridge: VIA VT8237S Audio VIA Technologies, Inc.:VT1708/A [Azalia HDAC] (VIA High Definition Audio Controller) Hard Disk WDC WD2500JS-00NCB1 my bios is AMIBIOS and it doesn't have AHCI option on it! ------ i installed iPC 10.5.6 Patched version, then i installed Snow Leopard via iPortable 10.6.2, then i upgraded the version trough Software Update, and i'm on 10.6.6 right now do i need to make dsdt or something like that?
  13. Weird lan problem!

    lan works great on Cpus=1 !!!!! but i can't work on one core, it's very slow
  14. Weird lan problem!

    That log i attached was right after the dropout I'm still trying to figure out the causes of this problem If i got any ideas i'll post it here
  15. Weird lan problem!

    i attached the log i'm using Jdownloader to download, and it's not the cause sometimes i'm just surfing and the connection just drops suddenly! _log.rtf
×