Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About falco05

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 09/10/1970

Contact Methods

  • Website URL
  • Yahoo

Profile Information

  • Gender
  • Location
    Mexico, D.F.
  1. I had the same, check if it is installed already, try to boot with the same flags into the installed partition.
  2. Thanks a lot guys! It works finally I got desktop with the override kexts, I have not multiple resolutions only 1024x768 and if on chameleon boot plist put 1600x1200 only got 1280x1024, my card is Zotac 8400 GS 512. Now I'm going to look how can I get better resolution,
  3. Great guide dude, after many months reading and trying I got SL on my system, it is an asus m2a-vm, I just have two points to fix and may be could get some help from you: In bios sata mode as ahci, after the first boot, I did reboot and got smbios alert, the sata mode went back to ide mode, every time I reboot is the same problem, but I cant boot with ide mode. After install I cant get the leopard partition boot, it seems chameleon loose the kernel data, after select the partition to boot in chameleon, appears "cant find mach_kernel".If some one get the way to follow to fix it, any clue is wellcome. Thanks a lot!!!!!