Jump to content

zenrocker

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About zenrocker

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. After trying everything that I could find on the net (efi studio 1.0, OSX86 tools, kexts and now tonymacx86 nVidia update) I have to give up with this graphic card. It is not recognised by the system!! Any suggestions of choices for a video card on my system (that will work if possible!)?? thanx guys!
  2. Ok, it didn't work. But I think I have the video card working now (its recognised when in go into the infos>about this mac>graphics ) but the resolution is 1024x768x32 and I need 1920x1080x32. Any suggestions? Oh yeah, and when I start with the safe mode I get a higher resolution! crazy..
  3. Ok man, I'll try this.. Thanx for the help!
  4. Hey guys! I'm a newbie in the hackintosh thing, but your forums are helping a lot! So thanks to all for that! Ok, I've followed this on youtube to install 10.6 and every things works perfectly until the 6th video. When I use OSx86 tools to add a string for my video card as it said in the tutorial, I get a fatal error when I reboot the system.What can I do from this point? Can I remove this string in safe mode for example and try something else? The funny thing is I know that a bunch of guys have the same config as mine and it seems to work great for them! But the video card has never worked like it should... My config: Asus P5KPL-AM Bios version: 0603 Nvidia Geforce 8400 gs 512 Mb 4 G ddram 1T western digital Sata HD Sata DVD/CD player Please Help! Big thanks! J
×