Jump to content
InsanelyMac Forum

jamesboy303

Members
  • Content count

    32
  • Joined

  • Last visited

About jamesboy303

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. From CPU-Z: Hopefully from that you can tell me, Cheers.
  2. jamesboy303

    GeForce 7800GT in Mountain Lion

    Tried that, Still no luck:(
  3. So guys, I've managed to boot successfully into Mountain Lion, My ethernet & sound are working great, But my Graphics is not. I've tried replacing GeForce kexts, EFI String, NVEnabler, Alsorts... My system profiler picks up that I have GeForce 7800GT in my system (Picture shows) Please can somebody think of a fix for this as soon as possible? Thankyou.
  4. Right hello guys, I currently have OS X Lion 10.7.4 running perfectly on my Hackintosh, Here is My Build: (From System Profiler on Lion 10.7.4) PIONEER DVD-RW DVR-215 PIONEER DVD-RW DVR-216D GeForce 7800 GT 4GB Ram (2 2GB) Hitachi HDP725032GLA360 Hitachi HDP725050GLA360 Asus P5K (Cross Flashed with Asus P5KR) Intel Core 2 Quad Q9300 ------------------------- I created a bootable USB with the 10.8 Mountain lion on and booted up. Bootup was perfect and used -v flag I installed Mountain Lion on my spare partition and successful install On bootup it gets stuck on: DSMOS Has Arrived [iOBluetoothHCIController][start] -- completed And it just freezes there. In safemode it gets to that stage and then proceed into the welcome screen, But without -x it does not, and that is not suitable as it's got no graphics enabled... Iv tried: GraphicsEnabler=no/yes -v -f -v -f npci=0x2000 I just don't know what else to do I have attached a file that another user posted, but I have the same problem. Thanks, Please can I have a reply as soon as possible, Thanks.
  5. jamesboy303

    Can my build run 10.8 Mountain Lion?

    Come on guys, This has 105 views and 0 replies, Only wanting somebody to tell me if my build is capable.
  6. My Build: (From System Profiler on Lion 10.7.4) PIONEER DVD-RW DVR-215 PIONEER DVD-RW DVR-216D GeForce 7800 GT 4GB Ram (2 2GB) Hitachi HDP725032GLA360 Hitachi HDP725050GLA360 Asus P5K (Cross Flashed with Asus P5KR) Intel Core 2 Quad Q9300 ------------------ Can my Build run 10.8 Mountain Lion?
  7. jamesboy303

    Strange Bootloader Problem

    Right guys so what I have done is this: I have fully working 64 bit Mac OS X Lion 10.7.4 installed on my computer. And I have Chameleon v2 RC5 r877 bootloader installed. Now when I set my bios to boot my Mac HDD then I enter my bootflags and go to boot, Everything look normal but it seems to hang after my VoodooHDA loads, Now, I have Snow Leopard 10.6.3 installed on a different hard drive with the same bootloader, If I use that bootloader with the same flags to boot my Lion HDD it goes past the VoodooHDA and goes to NVEnabler and boots up successfully, And I don't understand why? If somebody could please help then I would be so grateful.
  8. Hello guys, Quick overview: I used to have iAtkos s3 v2 installed on my PC, 64 bit and running 10.6.7 no problem, I formated that hard drive by accident and now wanting to reinstall. I went to reinstall and the installation was success, But on the first boot it gets "Still Waiting for Root Device" BUT... If I boot with Nawcom Modcd it boots just fine, But it's not got my graphics resolution and really laggy. I don't see why as nothing has changed? I have also tried Hazard 10.6.6i and I get "Still Waiting for Root Device" on startup installation. What's gone wrong? Specs: Intel Core 2 Quad Q9300 Asus P5K
  9. I have successfully installed iAtkos L1 but when I go to boot for the first time. It says "Still waiting for root device" Now I have looked in my Bios and the SATA Controller is set to AHCI, But if I go to the first tab and go down to SATA Configuration. There is 3 options: Disabled, Compatible, Enhanced and the mode is only IDE, No RAID or AHCI. So my SATA Controller is set to AHCI but Configuration is IDE as I cant change it. My specs are: Intel Core 2 Quad Q9300 Asus P5K Nvidia GeForce 7800 GT Please help ASAP.
  10. I have successfully installed iAtkos s3 v2 on my pc but when I add the boot option arch=x86_64 I get a blue screen and it just stays there. Specs: Asus P5K Intel Core 2 Quad q9300
  11. I have successfully installed iAtkos s3 v2 on my pc but when I add the boot option arch=x86_64 I get a blue screen and it just stays there. Specs: Asus P5K Intel Core 2 Quad q9300
  12. jamesboy303

    Installing Combo Updates, No Luck? Read...

    Thanks for the tip but I have already tried this. My Kernel flags are set as arch=x86_64 and iv tried -force64 and it just crashes all apps
  13. Ok so iv got installed iAtkos S3 V2 10.6.3 I downloaded that 32/64 bit thing where it shows you if you have a 64 bit processor, efi and so on. They was all 64 bit apart from the kernel. So I downloaded the 10.6.5 combo update, Replaced Kernel with a 32/64 bit one. here: http://www.osx86.net/view/671-10.6.5_legacy_kernel_for_intel-amd_v2_32+64bit.html Now it all shows 32 bit? How can I get 64 bit onto my Hackintosh! I'm wanting to install Adobe After Effects Cs5.5 but I cant because it's saying i dont have a 64 bit computer. Please somebody help?
  14. I have set the arch=x86_64 flag in the boot and I checked and it says 64 bit extensions 'no' but I checked the software extensions and they all loaded in 64 bit, my processor is 64 bit and I don't know why I can't open. I'm trying to open adobe after effects cs5.5 but on installation it says my computer needs to be 64 bit. My processor is AMD Athlon II x2 btw...
  15. jamesboy303

    64 bit on AMD

    Where can I download that?
×