Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About nownot

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. osX86 raid 5?

    So I'm wanting to turn my machine into a server and what better way to go than w/ leopard or snow leopard server. Question I have is will I be able to do raid 5 using my current hardware, I have a evga 730i board that I believe uses fakeraid. I remember reading that for this board it's really close to a vanilla install and sata works out of box, so does anyone have any extra information on this? Thanks for any guidance .
  2. natit w/ ati 9700 pro

    is this possible ive read through the forum and havent found anything(maybe i just ran over it and didnt see it) but was wondering if possible and how. thanks.
  3. somebody pls help

    nope its def the video card making the noise. thanks for the help though.
  4. somebody pls help

    anybody got this one? i need help
  5. somebody pls help

    good idea but i dont want to be screwing up my card when it works good in win and linux. ahhhhhhhh aljfalfj
  6. i have a radeon 9700 pro with qe qe2d and ci all supported but heres the problem. when i move my mouse i get this whinning. i can disable mouse locator and it gets better but just wondering any had/heard of this and a fix. thanks.
  7. looking to make speed improvements. so if anyone can take alook and tell me if they are good or not and what needs improvement so i can patch/upgrade. thanks. Results 57.53 System Info Xbench Version 1.3 System Version 10.4.6 (8I1119) Physical RAM 1024 MB Model ADP2,1 Drive Type WDC WD1200JB-00FUA0 CPU Test 44.58 GCD Loop 84.62 4.46 Mops/sec Floating Point Basic 37.32 886.64 Mflop/sec vecLib FFT 30.14 994.32 Mflop/sec Floating Point Library 55.74 9.71 Mops/sec Thread Test 96.93 Computation 76.66 1.55 Mops/sec, 4 threads Lock Contention 131.79 5.67 Mlocks/sec, 4 threads Memory Test 85.37 System 63.73 Allocate 44.41 163.10 Kalloc/sec Fill 99.75 4850.12 MB/sec Copy 68.81 1421.17 MB/sec Stream 129.25 Copy 142.81 2949.58 MB/sec Scale 108.73 2246.40 MB/sec Add 134.53 2865.82 MB/sec Triad 136.70 2924.35 MB/sec Quartz Graphics Test 62.78 Line 66.74 4.44 Klines/sec [50% alpha] Rectangle 57.10 17.05 Krects/sec [50% alpha] Circle 59.18 4.82 Kcircles/sec [50% alpha] Bezier 70.38 1.78 Kbeziers/sec [50% alpha] Text 62.36 3.90 Kchars/sec OpenGL Graphics Test 57.40 Spinning Squares 57.40 72.81 frames/sec User Interface Test 60.40 Elements 60.40 277.21 refresh/sec Disk Test 36.63 Sequential 52.73 Uncached Write 57.54 35.33 MB/sec [4K blocks] Uncached Write 53.44 30.23 MB/sec [256K blocks] Uncached Read 50.34 14.73 MB/sec [4K blocks] Uncached Read 50.23 25.25 MB/sec [256K blocks] Random 28.07 Uncached Write 9.64 1.02 MB/sec [4K blocks] Uncached Write 71.80 22.99 MB/sec [256K blocks] Uncached Read 72.19 0.51 MB/sec [4K blocks] Uncached Read 90.53 16.80 MB/sec [256K blocks]
  8. ms word and dreamweaver run extremly slow. there jerky and take forever to respond to scrolling, editing, etc.... anyone else had this problem? thanks.
  9. i get this little noise form (im guessing) my video card when i move the mouse. i have a ati 9750 w/ callisto and qe/ci enabled. running 1280x1024@60hz. if i disable qe/ci then i get no noise but w/ it enabled i get noise. any help on this, thanks.
  10. my tweaks so far

    i just noticed that under my cpu is says 4ghz, is this ok i have a 3.1 ghz 800mhz cpu, should i be concerned.
  11. my tweaks so far

    p4 3.1 ghz radeon 9750 pro abit as8 motherboard first i instaleld callisto with this guide http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=21182 i got qe and ci to work but i had mouse tearing and a noise when i moved over icons. next i did this tweak that took out qe and ci. http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=23498 this took out mouse tearing and ci. good stuff. but then i couldnt switch users it would freeze my computer so i did this. http://forum.insanelymac.com/index.php?sho...p;p=110481& this worked without cube but it did let me switch users. so then in redid qe and ci and i had the cube but with mouse tearing and the noise was back. so i took out qe and ci and that is where im at now. i have the resolution i want, no qe and ci, i can switch users without my comp freezing. the only thing i have now is when my comp goes into screensaver it goes crazy, so i just turned screen saver off for now. but this is what i have done and the results. jsut though that i would share.
  12. when i run with callisto drivers i get mouse tear and a werid noise when i scroll across things. so i disabled qe and ci was wondering if this is what i have to do or is there something i can do to enable these two and not have a sound or mouse tear. thanks.
  13. ati 9750 pro drivers

    this guide confused me is there easyier way or a better guide then just the installation that is with it?
  14. i just installed osx86 video works but its stuck @ 1024x768(or something like that) and there are mouse trials. i need to find and install the drivers for a ati 9750 pro. im new to osX so im kinda lost. thanks in advance for any helps,links, tutorials.
  15. This Is All I Need

    i have the deadmoo image, i want to install on a partiton. deadmoo's didnt come with a vmware image so im lost. i need a tutorial to help me in this adventure. i know enough linux to get me trough this install, know some vmware well acutally learned a little trying a previous attempt at install. any help is appreciated, thanks.