Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Proof

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Proof

  1. Hi, I just installed MacOsX jas 10.4.8 on a config that looks like this: - A64 3500+ AM2 - Asrock AliveXfire (RTL8111B / ALC888) - Ati X850Pro (R480 core) My last mac was a sys 7.5.5 one so you cam imagine I'm not in my best shape when it comes to macs. Anyway, none of my HW was detected so I tried the installation kit ( http://www.installers.dl.am/ ). After reboot my video card got recognised as X800GTO (because of the core) but unfortunatelly I only see 2 vertical lines. Tried reboot, but same problem. How can I uninstall the drivers (the install proces was 4h long so some help would be great)? Thnx.
  2. Natit uninstall

    Hi, Thnx for the info. Meanwhile I solved the problems deleting some of the natit files and forceing it not to load at start-up. Unfortunately I didnt manage to activate te QE/CI options, used koverg/callisto but only managed to change the resolution not the refresh rate...
  3. ALC88x 10.4.8 Kext

    I got the same problem as many more: all my 6 channels work separatly on an ALC888. I tried the aggregate solution but it didnt work. I get sound only through the front speakers.
  4. Natit for Nvidia with dual display

    Hi, I didnt realise there was a thread about Natit. Anyway could you give me a solution for my Natit-related problem? http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=39505 Thnx.
  5. Realtek 8168/8111 solution

    Ok, sorry, its just that the installer is 2 in 1 so I though I would post here. I'll do another thread or search for an exsiting one. The thing that bothers me is that before the install there were a couple of commands which were suppose to reverse the process, it's just that I dont know which one were those...
  6. Realtek 8168/8111 solution

    Hi, I just installed MacOsX jas 10.4.8 on a config that looks like this: - A64 3500+ AM2 - Asrock AliveXfire (RTL8111B / ALC888) - Ati X850Pro (R480 core) My last mac was a sys 7.5.5 one so you cam imagine I'm not in my best shape when it comes to macs. Anyway, none of my HW was detected so I tried the installation kit ( http://www.installers.dl.am/ ). After reboot my video card got recognised as X800GTO (because of the core) but unfortunatelly I only see 2 vertical lines. Tried reboot, but same problem. How can I uninstall the drivers (the install proces was 4h long so some help would be great). Thnx. Btw, my problem is similar to this one
×