Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Iverie

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. [Solved]Temperature Problem?

    @Noam AA I'm using a laptop computer, which of course has only one fan which is dedicated mostly to the GPU. On the tower PC tough I still get temperatures around 50-60, and it misses one fan. As I said, it depends also by the cooling system and the compatibility with Mac OS. Around 60 is anyway totally normal for a CPU.
  2. [Solved]Temperature Problem?

    I usually get even higher temperatures on Windows with only some apps open, so it should be normal. Of course Mac will always be some degrees higher since it's not made to work perfectly on non-Apple machines. Normally, a coomputer should be around 50 with nothing opened, but always depends on the cooling system, dust, and the clock multiplier. Until it's lower than 80, it's totally OK. On higher temperatures, CPU may get harm after some time at constant high temperatures (weeks)
  3. VoodooHDA in Lion

    VoodooHDA 2.7.2 works for me both internal speakers and line out, had to chance the kext to make it recognize the volume controls, but everything else works, no KP's. Didn't test the microphone, I don't care.
  4. Acer Aspire 5715Z Step-by-Step Guide

    I've solved the wireless problem with this kext: http://www.insanelymac.com/forum/index.php...0&hl=ar5007 WPA2 protection seems not to work though. If you osx86 does not boot, just run it in safe mode (-x at boot) and delete the new kext.
  5. I've got the same problem, with the same version of iAtkos. I'm getting the "extension com.Apple.driver.acpi_smc_platformplugin has immediate... " error too. I don't think it's a coincidence, it may actually be the iAtkos version. I'm downloading the v7 right now. Hardware: Intel i5 quad-core, SSE 1, 2, 3, 3S, 4.1, 4.2 compatible... nvidia gt320m. When not using the verbose mode, it just tells me it wants me to hard reboot. - tried with cpu=1, -x, -s, -platform=acpi, -platform=x86pc, -x32... All I could.