Jump to content

pratik.np06

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About pratik.np06

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I cant find EHCI Handoff settings in bios. My mobo is GA-Z68-MA-D2H-B3..
  2. I tried USBBusFix=Yes, didnt make a difference, and neither did replacing the IOUSBFamily.kext Files and IOUSBMassStorageClass.kext files... any other suggestions?? am gonna try with the retail Mountain Lion later on and see what happens..
  3. sorry about that, i tried to provide as much info as i can, just left da most imp bit i guess... )) its usb mouse and keyboard... i'll try out the fixes and see. Although i think its worth mentioning that lion on the same comp on works flawless...
  4. Hello Everyone! I am trying to install Mountain Lion on my desktop with the following configurations: Motherboard: GA-Z68-MA-D2H-B3 Processor: Core i5 3570k GPU: Intel HD 4000 integrated Graphics Hardisk: WD 750GB Partition Table : GUID Partition 1: EFI/System Partition 2: 65 GB Windows 7 Partition 3: Data Disk Partition 4: 65 GB Lion 10.7.4 Partition 5: 65 GB Mountain Lion GM Bootloader: Chameleon 2.1 svn r2030(using 1 gb flash for booting and Extras, Internal hdd has on windows boot loader) My problem is that Lion boots and installs fine, but when i use a Mountain Lion USB install disk after all the kexts get loaded i get to install screen but my keyboard completely stops working and mouse can move around but clicks are not registered for around 5 min. I installed succesfully, but still the same problem booting in. No keyboard or mouse for awhile, although its not the os itself cuz all my Open At Login apps start up and work normally.. Anyone have any idea what i can do to speed things up.
  5. Hello Everyone! I am trying to install Mountain Lion on my desktop with the following configurations: Motherboard: GA-Z68-MA-D2H-B3 Processor: Core i5 3570k GPU: Intel HD 4000 integrated Graphics Hardisk: WD 750GB Partition Table : GUID Partition 1: EFI/System Partition 2: 65 GB Windows 7 Partition 3: Data Disk Partition 4: 65 GB Lion 10.7.4 Partition 5: 65 GB Mountain Lion GM Bootloader: Chameleon 2.1 svn r2030(using 1 gb flash for booting and Extras, Internal hdd has on windows boot loader) My problem is that Lion boots and installs fine, but when i use a Mountain Lion USB install disk after all the kexts get loaded i get to install screen but my keyboard completely stops working and mouse can move around but clicks are not registered for around 5 min. Anyone have any idea what i can do to speed things up. Edit: I installed succesfully, but still the same problem booting in. No keyboard or mouse for awhile, although its not the os itself cuz all my Open At Login apps start up and work normally..
×