Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About podarsmarty

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Silicon Image release Universal SATA drivers

    Yes that is what i mean. And i am using version 1.1.9. Its ok take your time. Thanks for the help.
  2. Silicon Image release Universal SATA drivers

    Yeah in my BIOS i can set the controller as being in RAID mode or BASE mode. I have set it to BASE mode. And I don't think it hardware incompatibilities because i can boot into Windows XP Professional SP2 that is installed on the SATA harddrive. Thanks for all your help!
  3. Silicon Image release Universal SATA drivers

    <br /><br /><br /> the 0x01800000 - for "Other" (expresscard) and *some* Base drivers (at least the ones inbuilt in motherboards) worked for me
  4. Silicon Image release Universal SATA drivers

    Ok well it now recognizes my adapter but doesnt seem to recognize my harddrive. I have a Seagate harddrive. System profiler now looks like screenshot.tiff any ideas? Thanks for all your help! screenshot.tiff
  5. Silicon Image release Universal SATA drivers

    Ok i have a ASUS p5nd2-sli deluxe mobo n it has a onboard 3132 Sil sata controller. I set it to BASE in my bios n followed everything above. But System Profiler still doesnt recongnize it. When i type "ioreg -b -x -l | grep 3132" i get | | | +-o pci1095,3132@0 <class IOPCIDevice, registered, matched, active, busy 0, retain count 8> | | | "name" = "pci1095,3132" | | | "IOName" = "pci1095,3132" | | | "compatible" = <"pci1043,819f","pci1095,3132","pciclass,018000"> so i edited the "/System/Library/Extensions/SiliconImage3132.kext/Contents/Info.plist" to <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple Computer//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>CFBundleDevelopmentRegion</key> <string>English</string> <key>CFBundleExecutable</key> <string>SiliconImage3132</string> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.SiliconImage.driver.Si3132</string> <key>CFBundleInfoDictionaryVersion</key> <string>6.0</string> <key>CFBundleName</key> <string>SiliconImage3132</string> <key>CFBundlePackageType</key> <string>KEXT</string> <key>CFBundleSignature</key> <string>????</string> <key>CFBundleVersion</key> <string>1.1.9</string> <key>IOKitPersonalities</key> <dict> <key>SiDriver</key> <dict> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.SiliconImage.driver.Si3132</string> <key>IOClass</key> <string>Si3132</string> <key>IOKitDebug</key> <integer>0</integer> <key>IOPCIClassMatch</key> <string>0x018000</string> <key>IOPCIMatch</key> <string>0x31321095</string> <key>IOProbeScore</key> <integer>500</integer> <key>IOProviderClass</key> <string>IOPCIDevice</string> <key>Physical Interconnect</key> <string>SCSI Parallel Interface</string> <key>Physical Interconnect Location</key> <string>Internal</string> <key>Read Time Out Duration</key> <integer>30000</integer> <key>Write Time Out Duration</key> <integer>30000</integer> </dict> </dict> <key>OSBundleLibraries</key> <dict> <key>com.apple.iokit.IOPCIFamily</key> <string>1.4</string> <key>com.apple.iokit.IOSCSIParallelFamily</key> <string>1.3.6</string> <key>com.apple.kernel.iokit</key> <string>6.9.9</string> <key>com.apple.kernel.libkern</key> <string>6.9.9</string> <key>com.apple.kernel.mach</key> <string>6.9.9</string> </dict> <key>OSBundleRequired</key> <string>Local-Root</string> </dict> </plist> any ideas? sugestions? help?
  6. I installed 10.4.8 from Jas' DVD with 8.8.1 kernel. Works fine after I edited video driver. But i cant restart or shutdown. It just hangs when i click on either. I tried using omni's hex edit fix but it doenst work with the new semthex kernel. PLEASE HELP thx.