Jump to content

Fr0zen

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Fr0zen

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hi, The Lion installer does not recognise my internal hard drives in side my Dell 435mt, although they work in Snow Leopard. I have tried IOAHCIBlockStorageInjector.kext in the E/E on my my USB, but with no luck. Any help is appreciated.
  2. GT 220 on 10.6.7

    Hi all, After updating to 10.6.7, my GT 220 doesnt work. With Graphics Enabler on, I get a light blue hue on my screen, even though I can hear the Apple sounds. I also get my fans whizzing at full blast. With it off, it boots, with acceleration and, as expected, 1024x748 screen resolution. I could run at 1920x1080 on 10.6.3. Thanks for any help
  3. Dell 435mt Install

    Ok, i have it installed and booting. How can I enable the graphics acceleration for my GT220?
  4. Hi all, First off, I think I should start with my specs: Dell 435mt Motherboard i7 920 8GB of DDR3 nVidia GT 220 I have tried to install retail Snow Leopard on this before, but it was unsucessful. It installed, but did not boot, even in safe mode; but I have a feeling I was doing something right, because it corrupted my Windows Install on my other partition. I was using [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]. This time round I would like to know what I should be using, because enabling ACHI is *not* an option in the BIOS. Also, how can I enable full graphics support? Thanks for your time. P.S. Posted thiis in the "Complete Desktops" forum earlier, but there is no activity in there, so I thought I'd try here.
  5. Dell 435mt Install

    Hi all, First off, I think I should start with my specs: Dell 435mt Motherboard i7 920 8GB of DDR3 nVidia GT 220 I have tried to install retail Snow Leopard on this before, but it was unsucessful. It installed, but did not boot, even in safe mode; but I have a feeling I was doing something right, because it corrupted my Windows Install on my other partition. I was using [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]. This time round I would like to know what I should be using, because enabling ACHI is *not* an option in the BIOS. Also, how can I enable full graphics support? Thanks for your time.
×