Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

cberthe

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About cberthe

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. sound problem

    I exactly have the same problem ... I will try some things like replacing the AC97 kext by the 10.4.9 version and see what is happening ....
  2. I just installed iLife 08 on my AMD ... until now the only application that crash is iDVD when creating new project ... Others applications including Garage Band seems to function ... But, i cannot yet be sure because i just lauch each application and create new project, no more yet ... I'm running Tubgirl 10.4.10 AMD SSE3 with all updates ...
  3. I Think this forum is my last chance, before i was running JaS 10.4.8 AMD and it was running mostly well, but i tried PascalW update combo to have 10.4.10 -> no success After that, i installed Uphuck 1.4a, installation goes smoothly with no problem, i have graphics acceleration, sound, and network but ... transfering file greater than +/-150 from smb share give error -36 (I/O Error) with smb_maperr32 in the kernel messages and also smb_unlink... I also tried TubGirl 10.4.10 AMD SSE3, installtion goes perfect but have the same problem with network smb file transfers ... So it's unusable ! I have an Acer E351 with Athlon 64 3200+ (Core Venice) and nForce4 chipset ... PS : I also try manually updating to 10.4.10 from Uphuck 1.3 but, the only problem, it never start the Mac Desktop, and i have replace all necessary kext and have no more errors, except 1 line with diskarb, after Starting Login App, and mDNSResponder the system stop ! HELP !!!! Need to solve these problems !!!
  4. I just installed Tubgirl 10.4.10 AMD SSE3 on my Athlon 64 3200+ nForce 4 + GeForce 6200TC, all is working like a charm except for samba file transfers ... I made all update available from apple update and the system is functionning ... Each time i connect to my samba linux and i transfert a big file i got Samba Error Code -36 ... Kernel Entry give the following errors messages : smbfs_smb_qfsattr: (fyi) share 'NTFS', attr 0x2b, maxfilename 255 smbfs_aclsflunksniff: sm_args.uid 501, error 2 smb_maperr32: no direct map for 32 bit server error (0xc0000033) smb_iod_recvall: drop resp: mid 3514, cmd 46 smb_iod_recvall: drop resp: mid 6296, cmd 46 smb_iod_recvall: drop resp: mid 6439, cmd 46 smbfs_smb_qfsattr: (fyi) share 'NTFS', attr 0x2b, maxfilename 255 smbfs_aclsflunksniff: sm_args.uid 501, error 2 smb_iod_recvall: drop resp: mid 6728, cmd 46 smb_iod_recvall: drop resp: mid 17156, cmd 46 nbssn_recvhdr: connection closed out from under us smbfs_smb_qfsattr: (fyi) share 'NTFS', attr 0x2b, maxfilename 255 smbfs_aclsflunksniff: sm_args.uid 501, error 2 smb_iod_recvall: drop resp: mid 5640, cmd 46 smbfs_smb_qfsattr: (fyi) share 'NTFS', attr 0x2b, maxfilename 255 smbfs_aclsflunksniff: sm_args.uid 501, error 2 I do not know how to solve this problem ... can somebody help me ? Thank you !
  5. Export Extreme 2 Update

    Apple just release an update intitulate "Export Extreme 2 Update", can i install it without risk on my hackintosh ? Thanks
  6. I have exactly the same problem ... sound is working for a while and when i live and my screen goes to sleeping mode after living sleeping mode no sound anymore. I have a nforce 4 with A64 3200+ and Geforce 6200TC QE/Ci enabled.
  7. Special Characters

    I'm running Mac OS X 10.4.8, i tried to insert a special character without success, the option do not open the window and it is marked as displayed but nothing at screen ! Is someone has the same problem and know how to solve it ? Thanks, Christophe
  8. Great, i just installed Mac OS X 10.4.8 JaS SSE2+SSE3 Intel.AMD and it working greatly, the only problems i have are : - No SATA NForce support, do not see my sata disk after installation. - Sleep and reboot doesn't work and crash but shutdown is working - Insert Special Character doesn't work and i do not know why, do not display the box to choose the character. That's the most anoying problem i have, someone can help on this problem ? - SMB not working due to bug, need to install smb_fix for 10.4.8 and no problems anymore ! Thanks, Christophe My config : Athlon 64 3200+, nForce 4 + Geforce 6200 Turbocache, 1.5 Go RAM, 120 Go PATA HD, 200 Go SATA (not seen on OS X)
  9. I planning to buy a motherboard and a cpu dedicated to a Hackintosh ! I would like just know if the following hardware can run OS X without problems ? (I do not want to pay a lot ) - Gigabyte GA-8I945GZME-RH - Celeron D 356 3,3 Gzh 512K Cache Total price = 127 Euro (i think it's cheap) What do you think about this configuration ? Is it ok to run OS X ? Thank you, Christophe
×