Jump to content

discojohnno

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About discojohnno

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Guys i have upgraded to 10.8.2 and now when playing games it seems the gfx is a little jumpy and not smooth my card is a hd5870 with frambuffer set to Uakari and graphics enabler = yes QI/CE is working fine so cant understand why gfx not smooth as was working fine in 10.7 i did a benchmark test and came out at 25.57 fps does anyone have any suggestions on this please regards John
  2. Sapphire Radeon HD 6750

    Hi i have just had this issue with my sapphire 5870hd showing as 5000hd to fix this i added the following as a kernel flag PCIRootUID=1 this has solved it for me everything was fine on a fresh install then once i have installed bootloader it reverted to hd5000 Give it a try
  3. RADEON HD 5870 LION 10.7.4

    Hi All, I have a little issue which is bugging me and cant figure out how to solve it, since i have updated to 10.7.4 my graphics card shows as Radeon 5000 instead of 5870, everything was ok still i updated Is there any solutions for this at all ? regards John
  4. Good Morning All, I have successfully installed 10.8 DP4 on the following specs with everything working as it should besides The computer will not wake from sleep and the front and back mic ports do not work intel core 2 q6600 4gb ram 160gb sata hdd ATI Radeon Saphire 5870 1GB Foxconn G9657MA Motherboard foxconn marvell yukon 88e8056 I am not sure whether i have ever had sleep and wake working correctly on any install i have done for 10.6 10.7 Any help and advice would be greatly appricaited Regards John
  5. cannot boot from hdd

    Thanks for the reply i have tried several times using [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] with no luck the only way i have managed to get it working from hdd is by mirroring the [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] disk files on hdd and changed a few things however when i do this boots fine till i try the nvenabler and then cant book im at a loss on what to do now been trying a week
  6. cannot boot from hdd

    Hi Guys Just thought i would share some more information regarding the specs of the pc i have The original model was an Advent T9509 - I have just updated the bios on the Foxconn website to the latest version but now i see just after post screen i ge the following message and was wondering if it had anything to do with no booting from hdd only [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] "Controller not set for operating in AHCI mode "AHCI Bios not installed" I never has this before the bios update but looks like i have flashed over the advent bios with the Foxconn version Does anyone have any ideas regarding this as im at my wits end now Any replies would be greatly apriciated Kind Regards John Horton M.C.P
  7. cannot boot from hdd

    Hi Andy, thanks for the reply - i have disabled this and also removed the nvenabler.kext but i still get the same problem with not booting from hddd just stalls at apple screen with a stop sign - still can boot from [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]
  8. cannot boot from hdd

    Hi Guys Does anyone have any suggestions for this please i cant cant work out why will not bott from hdd i have run mulibeast several times with the recommended settings and still no luck any suggestions would be greatly appreciated Kind Regards John
  9. cannot boot from hdd

    Hi Guys i have successfully install snow on my pc the only problem i am having is i cannot boot from the hdd with the latest chameleon bootloader i have tried several versions all with no luck just end up hanging at apple logo i can boot into snow leopard with [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] my pc specs are as follows intel core 2 q6600 4gb ram 160gb sata hdd gforce 8800 gts 512 Foxconn G9657MA Motherboard foxconn marvell yukon 88e8056 i have booted with -v and get the following (screenshot attached) Any suggestions would be great as i would really like to get this booting from hdd?
×