Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About vigor

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Atheros AR9285 Not Working!

    same here! anyone plz help!
  2. Hi, Has anybody successfully made the 88e8059 work? I was runnig the mac os x 10.6.3 snow leopard and changed the device id in appleyukon2.kext. The card can be detected but shown as unplugged! Help Please!
  3. My NB is acer 5585 with the Marvell Yukon 88e8038 net card. It uses the Sky driver in the Ubuntu (linux) system. Can anybody modify the driver for use in the Mac os x86 system?
  4. Yes, 88e8038 has a lot of subclass, and each one has its own device id, but the adrress is :''http://listing.driveragent.com/pci/11ab/4352?PHPSESSID=5fbd453b0826897085167c31e51d6444". Anyone who try it and report the result here, please!I find that marvell yukon 88e8038 has a lot of subclasses and each one has its own device id. The acer specific 88e8038's device id is 1025:0101 or 1025:0110. Anyone who try it and report the result here. The information above can be seen here :"http://listing.driveragent.com/pci/11ab/4352?PHPSESSID=5fbd453b0826897085167c31e51d6444".
  5. My notebook is Acer aspire 5585, and it seems that the mac os x 10.4.6 can't detect the netcard! Anyone have the same notebook?
  6. Glad to see your success, but would you please give a detailed instruction? I'm totally a freshly here! I tried several times, but in vain. I don't kown what errors I have made! Please help!
  7. I have tried a variety of method, but in vain. Anyone who can help me? Thanks in advance!
  8. It also doesn't work for my 88e8038. Probably because this netcard is a little special! Anyone please help! After reboot, I got an error message indicating wrong vendor number(435211AB )!