Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Hans Brix Hansen

  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Hans Brix Hansen

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hey guys, After two and a half week of hard work i'm finally able to use hackintosh from my old crappy SSE2 Pentium M laptop. Now, i've found a audio driver and installed it, and it works, so i only need one thing to finally be done with my hackintosh project: Network. My LAN works OOB, without any kexts, but my USB WLAN card (A EDIMAX EW-7811-Un) won't work. I install the driver (http://www.realtek.com.tw/downloads/RedirectFTPSite.aspx?SiteID=1&DownTypeID=3&DownID=929&PFid=48&Conn=4&FTPPath=ftp%3a%2f%2f209.222.7.36%2fcn%2fwlan%2fWlan_11n_USB_MacOS10.5_Driver_UI_2.0.1.zip) (It works, i've tried on my desktop hackintosh PC). Now i install and everything seems O.K. until it asks me to click apply in Network Settings. On my other PC i did that, rebooted and it worked, but on this PC the screen just freezes, and i can't seem to do anything. I then close the computer by pressing the power button, and when i log in again it tells me to press the apply button again, so it's a kind of loop. I'm new to this this forum, so if i posted the wrong place, i would very much like to know where i should post it. Hans