Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About dbqgeek

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I'm hoping someone can help. I've done a successful installation of 10.6.3 on my Lenovo T410 laptop. I had to install to a Patriot 16gb xt boost thumb drive bc my firm encrypts our hard drives and I cannot partition without complete loss of all data and they don't give us the password to unencrypt. Like I said 10.6.3 working fast and beautifully. When I go to install the combo update everything falls apart. Long story short after the update and [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] and a reboot I get stck in the silver apple logo with a perpetual spinner. I've waited hours hoping it would boot, but no luck. I know others on T410's have had luck so if I had to guess I'd say its because I'm installing to a USB drive (oh and in [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] I check the box for the USB rollback). Any help from this forum would be much appreciated. My main goal is to develop on this box when im traveling, but the latest iOS sdk requires 10.6.6 so I'm really stuck. Thanks
  2. Lenovo T410

    check out this post http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=238286
  3. Lenovo T410

    Did you ever try or were you successful upgrading to 10.6.6? Every time I try when I reboot I get the circle with the line through it on the silver apple screen. Great post BTW, I was able to get 10.6.3 on my T410 loaded on a Patriot 16gb drive with XTBoost in one try. I need 10.6.6 to install XCode so I can develop on the road on my company laptop without having to carry two laptops. I needed the USB stick to install to b/c our HD are encrypted.
  4. I've got almost the exact same rig with a core i5. I'm able to get 10.6.3 (which is what's on the DVD) installed and working beautifully, but when I go install the combo update for 10.6.6 I can't get it to boot and I get a perpetual spinny and a circle with a line through it on the silver apple screen. Any tips tricks, guides would be helpful. Thanks,