Jump to content
InsanelyMac Forum

flatfrog

Members
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

About flatfrog

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. flatfrog

    CMOS Resets by AppleRTC.kext

    You can use the AppleRTC.kext the same way You've done in Lion. I'm loading the kext from E/E and have the original in S/L/E.
  2. flatfrog

    Asus P5E DSDT fixes

    I have a P5E Deluxe flashed to Rampage Formula and I'm experiencing the same thing on 10.8 GM. It goes to sleep fine but wakes up without video output. That 'no signal' message is driving me crazy
  3. flatfrog

    Asus EEE 1215N

    Hey Guys, Even though Bumblebee solves the Nvidia Optimus problem on the Linux side You shouldn't get Your hopes up. Until the GMA3150 is working this solution won't work even if it's been ported to OS X. Let's just hope Meklort comes up with a brilliant solution for the GMA3150 :-) Cheers
  4. flatfrog

    Supported Graphics cards with Full QE/QI

    Hey Guys, A friend of mine installed Lion DP4 yesterday. He has a Sapphire HD5770 with two displays connected. He just told me that the card is fully functional and is enjoying his dual screen setup. The only thing he's using is the chameleon GraphicsEnabler option Cheers!
  5. flatfrog

    Supported Graphics cards with Full QE/QI

    I've just installed Lion DP4 on my machine and patched both the ATI4800Controller and ATIRadeonX2000 kexts by adding my dev id for my Sapphire HD4890. I also had to patch the ATIRadeonX2000 binary to get it to load (replacing a existing id with mine). I got the following kexts to load: ATISupport ATI4800Controller ATIRadeonX2000 ATIFramebuffer It detects my GPU correctly and my display resolution is correct but I haven't been able to get QE/CI working. I don't know if I did the binary patching the correct way, did I miss something here? Cheers
  6. flatfrog

    Atheros AR9285

    @LNTDS I suspect a driver issue as well, but I can't load the 64bit kernel because I'm running Snow Leopard on a Asus 1008p. I hope booting the 64bit kernel works for You! @Grewbacca I need more detailed information about what You've tried and what hardware You're using to be able to help You.
  7. flatfrog

    Atheros AR9285

    I have exactly the same problem, haven't found a solution yet..... Edit: I've found a solution for my problem, well it's more a workaround for the moment..I've set my Wifi up using WPA2, connecting using this security option didn't work (see symptoms in quote). After I changed it to WPA instead of WPA2 the connection was successfully made and an IP address was assigned without any problems....
  8. flatfrog

    HIS 4890 Fan Noise

    Same here, two Sapphire 4890 vapor-x cards. Have not found a solution yet....
  9. flatfrog

    [How To] Install Mac on a Vaio SZ7

    Up to 10.5.8 the AppleACPIBatteryManager kext was working perfectly....Snow Leopard detects a battery, but no AC and the battery status is "Replace now".... In the kernel log AppleACPIBatteryManager says it can't get the battery status info from device or something like that (I don't have my sony with me) VoodooBattery 1.3 does the same thing, it detects the battery but no AC..... I'll take a look at it :-)
  10. flatfrog

    [How To] Install Mac on a Vaio SZ7

    using the intel GMAX3100 card, Nvidia is still a problem I used the retail DVD, booted with chameleon via USB and used these kexts in E/E: - AppleACPIPS2Nub.kext - fakesmc.kext - PlatformUUID.kext - VoodooPS2Controller.kext I'll post a detailed How-to next week
  11. flatfrog

    [How To] Install Mac on a Vaio SZ7

    Hey guys, It's been a while since I tried installing OSx on my Sony....(Got a Macbook from work recently) but...can't stop myself from trying to install 10.6 It's working but without sound and batterymanagement.......Anyone here playing around with 10.6 here? Cheers!
  12. flatfrog

    [How To] Install Mac on a Vaio SZ7

    I'll write a guide when I've got more time on my hands. In the mean time, check the DSDT topics on various linux forums. That will probably help You a lot :-) cheers
  13. flatfrog

    [How To] Install Mac on a Vaio SZ7

    Guys, I've got a little issue with my X3100. The performance drops badly when my SZ is booted without the AC plugged in.....I used XBench to test the GPU performance and the score is about 75% lower when running on battery. The performance stays the same when switching to battery mode while running Leopard.....strange isn't? Any thoughts?
  14. flatfrog

    [How To] Install Mac on a Vaio SZ7

    GUI Patcher does grab your DSDT, even if it can't compile Have You looked in the sessions folder -> debug ?? There's a DSDT.dsl file if I'm correct...
  15. flatfrog

    [How To] Install Mac on a Vaio SZ7

    Sorry for the long wait, I've found a tutorial describing the steps needed to enabel VT and AHCI on the Sony Vaio.... VT & AHCI on the Sony Vaio Good luck!
×