Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About kaderkan

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Grey Screen After iATKOS install

    Change your configuration of hard drive in BIOS to AHCI. In the install of iATKOS don't forget to install AHCI SATA support.
  2. Hi, I have installed successfully Mac OS X in my {censored} pc Configuration: Motherboard: Asus P5KPL/1600 Processor: Intel Pentium 4, 541, 3.2 GHz Graphics Card: Asus EAH HD4350 Hard drive set in AHCI SATA in the BIOS Deactivated option in BIOS : For Processor : C1E Support, Max CPUID Value Limit, CPU TM Fonction, Execute Disable Bite, Intel Speedstep. Set ACPI option to S3. Install Mac OS X with –x –v option. (Install legacy kernel for P4 support) Install PC-EFI 10.6 bootloader, edit ATI4500Controller.kext and add the device id of graphics card. Install Azalia Delete Kext(s) cache(s). Run pfix for repair permission Set graphics enabler option in com.apple.boot.plist Reboot and full QE/CI support in 1080i (Only in DVI) I want thanks ANARCHiNTOSH for his great tutorial. Link Here PS : Sorry for my bad english, I'm french.