Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About orion

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hi, You have a couple of choices here, you can either install JaS 10.4.8 toghether with GMA900 package which did not work in my case, I have an Acer 4101 by the way, or use a VGA dongle, basically a jumper cable connecting pin 6 to 12 of VGA connector... Let me know if you make GMA900 working for you...
  2. Will bluetooth work?

    Thank you... Yes it worked with another dongle and mouse... Specifically with SMC BT10 dongle and Logitech Bluetooth V270 mouse. So, I need to throw this Targus mouse and dongle in a garbage bin... Cheers.
  3. Will bluetooth work?

    Dear members, I was wondering if any of you experienced any problem with the bluetooth mouse whose wheel did not work at all. If you did how did you solve the problem... In my case, I have a Targus bluetooth mouse with a Targus dongle, it connects but the wheel doesn't work. Any suggestions?
  4. For those who might be wondering.... The VGA dongle brilliantly worked...
  5. Dear members, Has anyone installed either : 1) MacOSx 10.4.6 DVD Patched Myz or, 2) MacOSx 10.4.3 8f1111 for dtk userdvd or, 3) MacOSx 10.4.3 8f1111A Patched Jas v4.2b successfully on Acer Travelmate 4101WLCi? In my case, the installation completes successfuly but unfortunately, when the notebook boots up Mac OS X the screen goes blue and stays blue, no cursor, no colorful wheel...etc... My notebook configuration is as follows: Intel Pentium M 1.6Ghz 400Mhz FSB 15.4 WXGA wide screen 160GB HDD Philips DVD/CD-RW 2GB DDR2 RAM 915GM/GMS 910 GML Express Chipset (Video USB Controller) Broadcomm 440x 10/100 Ethernet Intel Pro/Wireless 2200BG Conexant AC-Link Audio Could someone shed a light? Thanks in advance...