Jump to content
InsanelyMac Forum

dZihan

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About dZihan

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Driver for LSI MegaRAID SAS family

    hmmm, obviously something is wrong with my setup then... tried again yesterday but still no sleep, regardless of using ML or Mavericks - so I guess it's back to SW RAID or my search for card compatible with my board goes on Maybe some BIOS settings are set wrong or the Gigabyte Board just doesn't support the Perc in a right manner. Are there (besides Highpoint) actually cards that work natively under OS X? I remember 3ware cards working, but they (LSI) stopped support for OS X? Thanks for the great support nevertheless!!
  2. Driver for LSI MegaRAID SAS family

    are you actually using sleep in your rigg?
  3. Driver for LSI MegaRAID SAS family

    Hey there, thanks for the support! Hm... doesn't seem to work - behaves the same way as before - no sleep
  4. Driver for LSI MegaRAID SAS family

    hey there, thanks again for sending the kexts with sleep enabled! now I finally got the time to do some testing. When I use the original kexts from the download section of page 1 (without sleep), everything works fine. Boots up fine and fast, the RAID5 is displayed as external device, it's fully usable and fast but, as said no sleep: Tried to find out what keeps it from sleeping, only line i found with sleep in it: When I use the kext with sleep enabled, it boots up fine but the kext won't load, and the RAID is not recognized - obviously sleep works then I tried to fiddle around with the info.plists from both kexts, tried to change the values in the kext with sleep and tried to use the plist from the original with the kext w_sleep - obviously that didn't do it Also I used a range of kext utilities (Kext Utility, Kext Wizard, or terminal use) no difference, so that shouldn't be the problem. What could be the problem? Or which value would I need to change in the no sleep kext to get it to sleeping? somehow, I got no good ideas Anyways I really appreciate your work! Hope we'll find the answer to this issue btw: my rigg: Board: GA-Z68MX-UDH3 Controller: Dell Perc 5/i without BBU - FW: 7.0.1-0083 Disk attached to perc: 4x 1TB Samsung Running ML 10.8.5. with everything working Boot Drive attached to board AHCI Hope this helps? Thanks again and greetings
  5. Driver for LSI MegaRAID SAS family

    Hey there, first of all BIG thanks for the great work! Finally I can use my perc 5 with RAID 5 Installed it and everything works great, but I have the same sleep issue :/ Hope this is not too fast forward, but could you send me the kext with the disabled hack as well? That would help me out a lot! Thanks in advance, Michael
×