Jump to content

cassinova

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About cassinova

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. please help me idon't know why i install leopard 10.5.1 for amd and install iphoto and update to 7.1.1 when finish ican't import picture to library iphoto helpme please
  2. New AMD DVD for leopard

    Thank you So Much Zephyroth Now I finish install 10.5.1 for AMD and now i install Driver Sound Card it ok but my display I install NVinject 0.1.5 it see EN7300GS But can't Resolutions Please Help me Please . I use DVI My Spec: Display Dell 2007WFP 20.1-inch Widescreen (1680x1050) CPU AMD64 3000+ socket am2 940 mainboard Asus M2NPV-VM socket AM2 RAM kingston DDR2 2GB Asus EN7300GS 256Mb HD Samsung 80GB ATA
  3. Now I finish install 10.5.1 for AMD and now i install Driver Sound Card it ok but my display I install NVinject 0.1.5 it see EN7300GS But can't Resolutions Please Help me Please . I use DVI My Spec: Display Dell 2007WFP 20.1-inch Widescreen (1680x1050) CPU AMD64 3000+ socket am2 940 mainboard Asus M2NPV-VM socket AM2 RAM kingston DDR2 2GB Asus EN7300GS 256Mb HD Samsung 80GB ATA
  4. amd leopard 10.5.1 hangs on boot?

    same me complete install but reboot can't use osx
  5. now i can't boot i don't why 10.4.10 Tubgirl spec: Asus M2NPV-VM mother (Nforce 430 & GeForce 6150 onboard video) Athlon 64 3000+ RAM kington 1GB 80GB Samsung IDE drive will use OSX86 (i have SATA not use I install windows XP) Asus DVD-/+RW IDE i think my problem a HD MBR u tell me step install OSX86 please. and i USE primary IDE connect HD (master)& DVD (Slave) and Are you set Bios or other ? when i install OSX 10.4.10 tubgirl i erase HD and install normal finish i reboot mycom but can't run dawin and OSX86 idon't know why last year i install 10.4.7 can run OSX86 Please Helpme Please
  6. i don't know why can't boot osx I use tubeGirl 10.4.10AMDVM my spec CPU AMD64 3000+ socket am2 940 mainboard Asus M2NPV-VM socket AM2 display onboard NVIDIA Geforce 6150 RAM kingston DDR2 1GB HD Samsung 80 GB ATA DVD Asus I set bios disable sata all and master chanel have IDE HD samsung(master) and DVD Asus(Slave) , Second chanel no i use master chanel only 1.install 10.4.10 DVD F8 -v 2.erase HD in 10.4.10 3.install osx86 4.finish and reboot 5.remove DVD 10.4.10 6.i can't boot osx black screen and kercer _ 7.i insert DVD again 8.boot dawin in cd and show 'com.apple.Boot.plist' error' 9.reboot 10.boot dawin in cd and -s 11.fdisk /dev/fdisk0 12.not have * not active 13.put "fdisk -a boothfs -i /dev/rdisk0" 14.fdisk /dev/fdisk0 that show *1: A8 0 1 1 - 933 181 15 [ 63 - 15000000] Darwin UFS 2: AF 933 181 16 - 1023 43 63 [ 15000063 - 14498049] HFS+ 3: 00 0 0 0 - 0 0 0 [ 0 - 0] unused 4: 00 0 0 0 - 0 0 0 [ 0 - 0] unused 15.reboot 16.remove DVD 10.4.10 17.stay black screen helpme please idon't know why but 10.4.7 i use it but 10.4.8,10.4.9,and 10.4.10 tubgirl i not boot it PS. Sorry i'm not good in english i'm Thai
  7. i don't know why can't boot osx I use tubeGirl 10.4.10AMDVM my spec CPU AMD64 3000+ socket am2 940 mainboard Asus M2NPV-VM socket AM2 display onboard NVIDIA Geforce 6150 RAM kingston DDR2 1GB HD Samsung 80 GB ATA DVD Asus I set bios disable sata all and master chanel have IDE HD samsung(master) and DVD Asus(Slave) , Second chanel no i use master chanel only 1.install 10.4.10 DVD F8 -v 2.erase HD in 10.4.10 3.install osx86 4.finish and reboot 5.remove DVD 10.4.10 6.i can't boot osx black screen and kercer _ 7.i insert DVD again 8.boot dawin in cd and show 'com.apple.Boot.plist' error' 9.reboot 10.boot dawin in cd and -s 11.fdisk /dev/fdisk0 12.not have * not active 13.put "fdisk -a boothfs -i /dev/rdisk0" 14.fdisk /dev/fdisk0 that show *1: A8 0 1 1 - 933 181 15 [ 63 - 15000000] Darwin UFS 2: AF 933 181 16 - 1023 43 63 [ 15000063 - 14498049] HFS+ 3: 00 0 0 0 - 0 0 0 [ 0 - 0] unused 4: 00 0 0 0 - 0 0 0 [ 0 - 0] unused 15.reboot 16.remove DVD 10.4.10 17.stay black screen helpme please idon't know why but 10.4.7 i use it but 10.4.8,10.4.9,and 10.4.10 tubgirl i not boot it PS. Sorry i'm not good in english i'm Thai
  8. I can't boot Osx86 after install finish

    Me too my spec M2NPV-VM i don't no why please help ussame me can't run stay black screen
×