Jump to content

envisioneer

Just Joined
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About envisioneer

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hi Just wondering if I could use this to mount my ntfs sata raid (winxp drive) JaS10.4.8 installed on seperate single PIDE sees raid as two unreadable drives (have to eject both every startup) but otherwise all info is correct 2 x Maxtor152.7GB 6Y16OMO SATA Ok etc. just don't know how/if even poss. to mount as ntfs raid set, disk utility wants to reformat the entire drive!!! thanks for any help, links to info etc.
  2. Thanks, very much appreciated dmesg: com_orByte_driver_RTL8139: vendorID = 0x10ec deviceID = 0x8139 revisionID = 0x0010 com_orByte_driver_RTL8139: found PIO accessor at d001 com_orByte_driver_RTL8139: found MMIO accessor at F8110000 com_orByte_driver_RTL8139: using PIO access mode... com_orByte_driver_RTL8139: io access at csrBase=d000. com_orByte_driver_RTL8139: Ethernet address 00:40:f4:17:3b:ef Now finally working and using to post this. Wasn't straightforward though, using add-in PCI card RTL8139 (white box, unknown) nic detected as Realtek1000 both before AND after installing PCGenRTL8139Ethernet-1.2.0 (as shown in System Profiler extensions pane) had to backup and delete RealtekR1000.kext from /System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/contents/plugins folder before it worked I'm guessing the RealtekR1000.kext was getting called before the PCGenRTL8139Ethernet.kext since both had <key>IOPCIMatch</key> <string>0x816910ec</string> in their info.plist files, probably stops searching after first match it may even have been enough to just do this since it's an add-in card rather than onboard and there's already an AppleRTL8169Ethernet.kext installed by default - but haven't tested this. Just in case it helps anyone else. JaS10.4.8 AMD / 8.8.1 / 1.5.1 kext mobo:MSI Master2FAR7, dual opteron 248's (K8T800 Pro) onboard Broadcom 5705 disabled in Bios (gave up on this one!) internet thru ADSL router on LAN. cheers!
×