Jump to content

ankh_red

Members
  • Content count

    39
  • Joined

  • Last visited

About ankh_red

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. so, this webdriver actually solve our problem now? I thought we will never get to see a full acceleration support for our a43sj past El-capitan. well I guess its time to back to hackintosh now.... I almost give up btw lol. tell me whats the other problem you're facing please? (if this is of topic you can PM me )
  2. I looks like the menubar transparency doesnt work, perhaps QE?CI is not running properly in your device?
  3. bro im on the same boat as you exactly the same device.. been skipping sierra because of blank issue... just want to ask, so the display issue are now patchable using your method? any other problem you encounter so far?
  4. ankh_red

    Looking for a new Nvidia Graphic Card

    Apparently the issue is only for a certain version... My laptop also has 520m and the same problem occurs.. I've been reading people with 500 series Nvidia on real Mac also has the same problem with Sierra...
  5. ankh_red

    Problem QE/CI Gigabyte GT 610 1GB GDDR3 macOS Sierra

    the problem is GeForce.kext is not loaded..... thats why no accelereation.. even if er're using capitan nvidia driver its not working... maybe it has some dependencies outside of nvidia driver with the same version
  6. ankh_red

    Clover General discussion

    wow just came here to ask thesame question. i was reading the changelog explanation and somehow im under the impression that this feature already implemented... but i guess its not yet
  7. so... before this, i have 10.7.2 running smoothly on my acer 4745g.... everything working but need to sleep first to make audio works.... im using voodoohda for audio and using sleepenabler+DSDT (EHCI/UHCI fix) for proper sleep.. and disaster... after upgrading Ram (i add 2gb ram on available slot), so now i have 4gb on my laptop, it cannot sleep.. when i tried to sleep the screen turn black but not actually sleep, its like when the screen saver start the screen then locked. literally, if i trying to sleep its just locked the screen.. ive read it somewhere that upgrading ram , mean that reedit DSDT.. is it true that adding more ram causing this?? (note: if i remove the DSDT.aml from /E, it can sleep but wakeup immediately its no longer just locked the screen.. but the sound is not working ... normally after sleep sounds worrks great ...) EDIT: Solved it. by editing new extracted DSDT.aml
  8. ankh_red

    Intel HD Graphics / GMA 5700

    you just need to edit the connector type... but the problem is we don't know where to begin and wich part of the kexts to edit
  9. Lion_kexts.zip Hi, try to use this.. its for lion 10.7.1 with sleepenabler
  10. ankh_red

    [100% Working] ATI Mobility Radeon HD 5470

    try to use my kexts.
  11. ankh_red

    ATI Mobility Radeon HD 5470 Drivers

    you must update to 10.6.8 or lion... HERE
  12. ankh_red

    ATI Mobility Radeon HD 5470 Drivers

    Its alredy solved search the topic!!
  13. ankh_red

    Fixed no kext load issue

    clearly this is the solution..... the thing is we dont know wht value we must edit in the binary data ..
  14. ankh_red

    Fixed no kext load issue

    Screen Sharing is needed,.... to use internal display, we need to edit the framebuffer to use lvds... maybe some clue here http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=259705
  15. ankh_red

    Intel HD Graphics / GMA 5700

    Interesting. So, all the problem is related to the framebuffer. you must use screeensharing to see your desktop... I think we need to edit the framebuffer kexts to use LVDS port.. i f its done, next we concentrate in getting QE/CI..
×