Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About soapdodger

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. ATI Mobility X1600, X1700 and others

    thanks for the reply righteye, my6 problem is that my external display wont go higher than 1200x800 i need 1200x1000
  2. installing logic studio 8 on 10.4.8

    I used the 200mb rip instead of the full installer, worked fine on jas 10.4.8
  3. ATI Mobility X1600, X1700 and others

    My internal screen is working fine, the external screen is working but at 1200x800. It should be 1200x1000. the phoenix tool reports 4 displays, I tried the second edid and inserted it into the kext after my internal screen. when i booted neither screen worked and the external screen was corrupted lines. how do I find out the edid of my external monitor? is there another way of changing the resolution? phoenix reports the edid,s as: cmo1526 (this is the internal screen) cmo7801 (this is the other edid i tried) pmr12c1 pmp09fe
  4. ATI Mobility X1600, X1700 and others

    I got the built in screen on my Mitac 8258d laptop, X1600 mobility working fine. I used themaxx3200' s kexts and edited the kexts as described. I followed ninnetos instructions but added the extra console stuff in a later post BINGO! thanks for the info everyone!!
  5. Logic Studio is working in my Hackintosh!

    Its working here an a mitac 8258d laptop and a edirol Ua-101 I used Jas 10.4.8 sse2 & 3 full resolution with edited kexts from the max.
  6. Logic Pro 7.2.3 Sync Problem

    yes with a edirol uad 101 it works fine
  7. Logic Pro 7.2.3 Sync Problem

    I fixed this prob by installing the jas 10.4.8 sse 2 + 3 realease
  8. Logic Pro 7.2.3 Sync Problem

    I have the same synchronisation error. I tried the Mifki kernel but the Pc wont boot (it reboots at the grey apple logo) I installed the Kernel by selecting it in customise when installing jas 10.4.8 sse 3 only release. Is thid the right way to do it or should I try the method above? My CPU is shown as a 4ghz core duo, is this a sign of the fsb being wrong? My machine is a 2ghz core duo with a intel 945 chipset
  9. EBIOS Error During Install DVD Boot

    Check this for a strange one, If i burn the iso then install osx everything goes fine. If I try to use the disk again i get the ebios error. So i burned another disk and everything installed fine. i tried to use this disk again and the ebios error returned. seems like during the install the dvd is getting written to therefore making it only useable once. weird