Jump to content

justin0six

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About justin0six

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Asus GTX 580 Mountain Lion 10.8.1 - Not natively working

    Do u have an old vid card u can try? And did u try installing kexts manually? The installer didnt work for me for whatever reason... Sounds like it installed properly tho. Hopefully someone w more exp than me has some input lol
  2. Asus GTX 580 Mountain Lion 10.8.1 - Not natively working

    Nope, I didnt have to modify mine. Which is odd i spose. So youre startin up completely w the dsmos msg then hitting a black screen?
  3. Asus GTX 580 Mountain Lion 10.8.1 - Not natively working

    The new drivers are working!!!! The installer did not work for me though. I had to "show package contents" -> contents -> packages -> "show package contents" of webDriverPayload_68z6s -> extract Archive.pax.gz bo0m all the kext files are there for you to manually install. It's a beautiful thing. I hope you get that other problem worked out (TUFS). It seems like it might be a network card issue, but I honestly have no clue lol.
  4. Asus GTX 580 Mountain Lion 10.8.1 - Not natively working

    Ooohh this is exciting. Unfortunately my computer is at work. I don't get the TUFS error. I've been playing around with things a lot and haven't been notating real well. At first I was only able to boot into safe mode. After I deleted the Geforce kext's I was able to boot normally, which obviously isn't good. I replaced my geforce kext's and the other graphics kext's with files I found on tonymac I believe. As far as I know, they were "factory" drivers. Yet I was able to boot into ML without going into safe mode. Verbose - booting up looks smooth as can be as far as I know. I boot up just as fast as an actually Mac. Runs great aside from the graphics problem. I really haven't made much progress though. At one point I was able to get 1920x1080, but without QE/CI. Ran like garbage. I was able to get my card to run perfectly in Lion as well. I probably won't be able to try these new drivers out tonight, so if they fix your problem - please share!
  5. Asus DirectCU II GTX 570 - Help Please!

    interesting discovery? Notice the graphics kexts in the attached ss
  6. Asus GTX 580 Mountain Lion 10.8.1 - Not natively working

    I'm having the same problem with my ASUS DirectCU II GTX 570 - Everyone says the gtx 570 is natively supported, but I'm stuck at 1280x1024 with crappy performance
  7. I successfully installed Mountain Lion on my ASRock H55m Pro socket 1156. My CPU is an Intel i5-750. Anyways, my resolution is stuck at 1280x1024 and the graphics performance is very very sluggish. For example Launchpad is ugly and the bar at the top is white. So I'm assuming that the OpenCL isn't doing it's thing? Here's my Graphics info: Asus GeForce GTX 570: Chipset Model: Asus GeForce GTX 570 Type: GPU Bus: PCIe Slot: Slot-1 PCIe Lane Width: x16 VRAM (Total): 1280 MB Vendor: NVIDIA (0x10de) Device ID: 0x1086 Revision ID: 0x00a1 ROM Revision: 70.10.38.00.03 Displays: Display: Resolution: 1280 x 1024 Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888) Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes PCI info: Asus GeForce GTX 570: Name: NVDA,Display-B Type: Display Controller Driver Installed: Yes MSI: No Bus: PCI Slot: Slot-1 Vendor ID: 0x10de Device ID: 0x1086 Subsystem Vendor ID: 0x1043 Subsystem ID: 0x8387 ROM Revision: 70.10.38.00.03 Revision ID: 0x00a1 Link Width: x16 Link Speed: 2.5 GT/s I've tried all the different system profiles, even though I wouldn't think it would make a difference. I've completely ran out of options. Any help would be greatly appreciated. Thanks!
×