Jump to content

TONETIME

Members
  • Content count

    37
  • Joined

  • Last visited

About TONETIME

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. TONETIME

    ATI Radeon HD pkg installers 10.5.x & 10.6

    Hi , i just wanted to say , well done for getting this far, it all seems so close now. i am not technical at all, but i found this site, where they talk about mach-o error etc. Maybe its a little tweaking - thats required for the files to be recognized and implemented. http://0xfe.blogspot.com/2006/03/how-os-x-...plications.html in that blog, the guy talks about mach -o files and how it works with in an executable. It seems one of the requirements is matching symbols, which the error above seems to stem from...last exile, eps...anyone...could this be where the problem lies. maybe a shot in the dark...but hey...we are all frantic and frenzied...and effort is worth a try ....if it holds any merit that is. thanks
  2. TONETIME

    ATI Radeon HD pkg installers 10.5.x & 10.6

    i have tried that, hit f12 select the correct drive- i get the same result. I have also tried installing on primary drive, f12 - select correct drive- same result boot1: error
  3. TONETIME

    ATI Radeon HD pkg installers 10.5.x & 10.6

    thanks for replying. i have installed the ideneb sucessfully on an external usb drive, and it works perfect. Its just when i try installing native on the internal hard drive, boot1: error. so its not the distro and its not the install process. I will try more. As suggested in later responses, it may be the boot loader, which i have tried to fix and update using osx tools or dd . I will keep trying thanks
  4. TONETIME

    ATI Radeon HD pkg installers 10.5.x & 10.6

    Hi, a ilttle off the topic, but i just want to ask, i have tried installing ideneb 1.3 10.5.5 on studio 17, but i keep geting boot1 :error. I actually have two hard drives in my studio, and i have tried to install it on both drives individually and nothing works. thanks
  5. TONETIME

    Leopard on a dell studio 15 and 17

    Hi guys, im having some issues. I installed ideneb 1.3 - leopard 10.5.5 on the studio laptop 1735 on an external usb hard drive, and it installs okay. But now i want to install it natively on the internal hard drive, i have two hard drives in it, and i want to install it on the second drive. The installation its self goes quiet smothly, but after restart, i go into f12 single boot, then select the second hard drive, but it does not boot. I get boot1 error. when i put the leopard dvd and use rd=disk2s2 -v , it shows that its stuck on "waiting for root device". I have tried changing bios options AHCI/IDE and enabled and disable cache before and after install and still nothing. any clue guys?? thanks
  6. TONETIME

    Leopard on a dell studio 15 and 17

    Hi, i haven't tried myself, but maybe you can look at the switch to turn the wifi/bluetooth etc on of off....i it might not make a difference, but sometimes simple things turn out to be the solution.
  7. TONETIME

    Leopard on a dell studio 15 and 17

    Thanks alot ridgeline, i got your file from the media fire link- i installed it - everything went smooth- i am typing this post on ideneb 10.5 - osx install- yeah thanks
  8. TONETIME

    Leopard on a dell studio 15 and 17

    I will install Ideneb as well. Hopefully, it will all work smothly. Do have sleep etc. thanks
  9. TONETIME

    Leopard on a dell studio 15 and 17

    Hi, thanks for doing it again and getting the package, i am doing a fresh install- i will let you know if it works- do you by any chance know your device id or the 1510 card. I also want to ask, did you select any patches or programs during install. thanks
  10. TONETIME

    Leopard on a dell studio 15 and 17

    Hi thanks for getting back to us. I did try the apple site, but that update is not available, i guess its only available through software update. i will try a few tricks and see if i can get a bluetooth pan going- then i will try to see if i can get apple software update. If you have it working - i wouldn't advise re-installing- unless for other reasons. But back up your extensions folder- just in case. I have lost so many good installs, due to chasing something small. thanks well, getting the wlan working is not small, but you know what i mean
  11. TONETIME

    Leopard on a dell studio 15 and 17

    Hi could you check in you /library/update folder and see if that airportextremeupdate2008004.pkg file is still there, if it is, please put a link for us to download- thanks very much.
  12. TONETIME

    ATI Radeon HD pkg installers 10.5.x & 10.6

    I don't know, but i am not very confident about a solution anytime soon. The gurus- EPS , Last Exile and Netkas, have done wonderful job of bringing us as much support from what they have to work with, but at the end of the day, they need some crucial information/resource to build on, and it seems like apple just haven't done so for some cards etc. From what i have read, its the frame Buffer that is the issue with mobility HD 3650, Hoping that netkas finding doesn't apply to the Hd mobility 3650 (m86/RV635)read below. http://forum.insanelymac.com/index.php?s=&...st&p=944272 Hopefully they won't give up the effort. lets keep the thread alive, and if we can all make some contribution to compensate for their time, im sure they enjoy what they do, nevertheless, gratitude comes in many forms. all the best... http://forum.insanelymac.com/index.php?s=&...st&p=944272
  13. TONETIME

    ATI Radeon HD pkg installers 10.5.x & 10.6

    Hi, has anybody tried the new kexts with efi string- using triakis FB. I want to try it but, im not sure how to do the efi string thingy. I read the quick guide here http://aquamac.proboards106.com/index.cgi?...=509&page=1 but im not sure what information in need to put for in.plist for ATI radeon mobility 3650. thanks
  14. Hi netkas, will this apply to the Mobility HD 3650 gpu as well. I have tried efi new kexts , and all i get is blue screen, flickers black and blue continuously. sounds like what you have just mentioend above. Is there any hope for the mobility HD 3650 (RV 635) and other similar series. thanks
  15. TONETIME

    ATI Radeon HD pkg installers 10.5.x & 10.6

    Okay, tried the package again, still nothing, this time i get the blue screen, but in safe mode, the screen flickers black. No mouse, just portions of the whole screen going black, then blue continuously. any ideas?? thanks
×