Jump to content
InsanelyMac Forum

MrWouter

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About MrWouter

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hi, tried to install the kext v1.0.2 included in [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] but i'm getting a kernal panic. It usually happens when there is a high network load, with different programs trying to acces the web. Photo: http://imageshack.us/photo/my-images/827/photo3ohl.jpg/ Specs: i3 3220 z77x-d3h 4gb memory Hope you can fix it, cause there aren't good alternatives.
  2. I forgot about the repairing/rebuilding. But now i don't have any internet anymore, obviously this is logic. But do you maybe know an kext for Atheros ethernet chips? What strange is that when i install the system fresh, ethernet works out of the box, but as soon as i install some ###### kext (everything, except the atheros kext) it doesn't work anymore.
  3. What ethernet kext? Cause i already deleted ALXEthernet and i still get kernal panic's This is how it looks now: http://imageshack.us...30118at101.png/ And there are no plugins in my FakeSMS.kext
  4. Hi guys, First off my specs: Intel i3 3220 Gigabyte Z77X-D3H 4GB Corsair Vengeance 1600MHz Ati HD4850 OCZ Vertex 2 60GB I installes Mountain Lion almost succesfully, via this guide (http://mehigh.biz/ha...h-tutorial.html) mostly. Audio works, sleep works, ethernet works. The only thing is that i get a kernal panic on random moments. I added a photo of the kernal panic. I have searched the web but haven't found anything that could help me or that works. I tried to install Nullcpupowermangement.kext and didn't work. http://imageshack.us/photo/my-images/827/photo3ohl.jpg/ What i installed is in ######: UserDSDT or DSDT-Free Installation 3rd Party Sata TRIM Patch Atheros - Shailua's ALXEthernet System Definitions - MacbookPro8.1(tried iMac12.1 and Mac Pro 5.1 and both wouldn't boot) Also installed Exotic Patch (http://www.osx86.net...in_lion_gm.html) and added these strings to org.chameleon.Boot.plist: <key>AtiConfig</key> <string>Motmot</string> <key>GraphicsEnabler</key> <string>Yes</string> And installed AppleHDA and patched my DSDT (http://www.osx86.net...0_applehda.html) And installed AHCI_Series7_Injector.kext, but that is only cosmetic for the name of the Intel 7 Series Chipset. What i tried was: delete ALXEthernet from the IONetworkingFamily.kext, internet still worked but kernal panics did continue. Also it looks like everytime i have an high internet usage, that's when it's happening. And my last question. I tried to install HWMonitor and smcplugins, but after i installed my pc wouldnt boot in ML anymore. Do you guys why that is happening maybe. I really hope you guys can help me out, cause my feelings says that i'm so close to completion. Anyway thank you for reading al my text, cause i know it's a lot
×