Jump to content

wollvieh

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About wollvieh

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Unknown CPU model 0x3a

    ah okay, thanks!
  2. Unknown CPU model 0x3a

    well nope, the model identifier wasn't it .. I even tried some MacbookAir / Pro models
  3. Unknown CPU model 0x3a

    Are you sure it's purely cosmetic? But thanks for your answer, I'm gonna try some other model identifiers!
  4. Hey! I'm getting this message everytime I boot into OS X in verbose mode: kernel[0]: WARNING: IOPlatformPluginUtil : getCPUIDInfo: this is an unknown CPU model 0x3a kernel[0]: -- power management may be incomplete or unsupported I run Mountain Lion GM on CPU: i5-3570K Mainboard: Gigabyte GA-Z77X-UD5H Model: MacMini5,1 It doesn't seem to affect my system, which runs quite smoothly (although it panic'd once or twice). Anyway, I'm a little confused about that message. I googled it a lot but couldn't find any help .. Does anyone have the same problem / know how to get rid of it? Respectively can someone tell me more about this issue?
  5. HD4000 full acceleration for 10.8 / 10.7.5

    yes, exactly
  6. HD4000 full acceleration for 10.8 / 10.7.5

    yes, also mobile ig-platform-ids didn't work for me at all .. (and I edited the AGPM kext, don't know if it'd work without that)
  7. HD4000 full acceleration for 10.8 / 10.7.5

    @dta: would you share your EFI string? I'm still stuck (KPs, funny stripes, ...) edit: got it! works for me now with this one: ig-platform-id: 01620005, Stolen RAM for FB: 32MB, Pipes: 2, Ports: 3, FBMem: 2 -> EFI string for device-properties in org.chameleon.Boot.plist: 8800000001000000010000007c0000000200000002010c00d041030a000000000101060000027fff0400100000006d006f00640065006c0000001a000000496e74656c20484420477261706869637320343030302c0000004100410050004c002c00690067002d0070006c006100740066006f0072006d002d006900640000000800000005006201
  8. HD4000 full acceleration for 10.8 / 10.7.5

    @Taruga: you actually don't need one, it works fine with bios version F8, I only edited it to rename Device GFX0 to IGPU .. anyway, here you go: http://www.sendspace.com/file/e7it6d
  9. HD4000 full acceleration for 10.8 / 10.7.5

    if the IGPU device doesn't appear in your DSDT, it's just named differently (like eg GFX0), I think you should rename it (and any appearance of course) to IGPU, since it seems to be the name, Apple uses for internal graphics
  10. HD4000 full acceleration for 10.8 / 10.7.5

    Hey! I've got i5-3570K, GA-Z77X-UD5H, injected HD 4000 successfully as described above, but still no qe/ci .. I guess it's cause the AppleGraphicsPowerManagement.kext makes trouble at startup (or rather doesn't get loaded): Jul 9 20:57:47 Mac-Pro kernel[0]: kxld[com.apple.driver.AGPM]: The following symbols are unresolved for this kext: Jul 9 20:57:47 Mac-Pro kernel[0]: kxld[com.apple.driver.AGPM]: __ZN15AGPMEventSource9metaClassE Jul 9 20:57:47 Mac-Pro kernel[0]: kxld[com.apple.driver.AGPM]: __ZN4AGPM17newAGPMHeuristic4Ev Jul 9 20:57:47 Mac-Pro kernel[0]: Cant load kext com.apple.driver.AGPM - link failed. Jul 9 20:57:47 Mac-Pro kernel[0]: Failed to load executable for kext com.apple.driver.AGPM. Jul 9 20:57:47 Mac-Pro kernel[0]: Kext com.apple.driver.AGPM failed to load (0xdc008016). Jul 9 20:57:47 Mac-Pro kernel[0]: Failed to load kext com.apple.driver.AGPM (error 0xdc008016). .. any idea? It loads AppleIntelFramebufferCapri.kext btw edit: some info about AAPL,ig-platform-id I found: #####
×