Jump to content

yopppp

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About yopppp

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Thank you for your answer but it is still not working
  2. THANK YOU ! Thanks to you i have some GOOD NEWS I removed ATIRadeonX2000.kext but i didn't work. So i tried removing all the kexts for ATI. And then it worked! i still get the screen with all the code i posted before but instead of switching down, I get to the installation screen. Installation starts and after 40min, aprox. 95%, installation fails. I remember reading that sometimes you could still boot into OSX even if the installation fails at the end. So i tried booting on USB, then selecting the OSX drive. I get the same error as before, no signal. When i boot with -x -f i get the grey screen and after a few seconds i get a progression bar that stops half way through. Anything to get passed this?
  3. Thanks for your answer, but i had already put EVOenabler.kext in Extra>Extensions. I replaced the one i had with the one you gave me: same error screen. Are you positive this error has something to do with my graphics card? Thanks for your answer. I was already booting with -v -x. i had a go with -x -v and i got the same error screen :glare:
  4. Thanks for your answer. I am currently using this: P5Q Asus PRO 2102 by smith@@ I'm not too sure to understand what you mean about the DSDT... Would you happen to know where i could find a DSDT file? and where to add it in my USB key?
  5. I got the same error... Any other idea?
  6. Hi guys, I have followed this guide :http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=213336 But... I've tried installing v10.6.3 Retail on my P5Q-PRO, Computer boots on USB, i use "-v -x" to boot and after a while i get this: Bug: launchctl.c:3557 (23930):17: ioctl(s6, SIOCAIFADDR_IN6, &ifra6) != -1 Creating RAM Disk for /Volumes [...] stat: /Library/ColorSync/Profile/Displays: stat: No Such file or directory mount: realpath /Library/ColorSync: No such file or directory chown: /Library/ColorSync/Profile/Displays: No such file or directory chmod: /Library/ColorSync/Profile/Displays: No such file or directory nvram: Error getting variable - 'boot-args': (iokit/common) data was not found using 64-bit bootcache playlist BootCacheControl: could not unlink playlist /var/db/BootCache.playlist: Read-only file system Bug: launchctl.c:2325 (23930):30: (dbfd = open(g_job_overrides_db_path, O_RDONLY | O_EXLOCK | O_CREAT, S_IRUSR | S_IWUSR)) != -1 systemShutdown false ERROR: Firewire unable to determine security-mode; defaulting to full-secure Previous Shutdown Cause: 0 ACPI_SMC_PlatformPlugin::start - waitForService(resourceMatching(AppleIntelCPUPowerManagement) timed out DSMOS has arrived AttansicL1eEthernet: Ethernet address 00:23:[...] And then: Blackout! No more signal. (I did replace FakeSMC.kext and add EVOenabler.kext in the Extensions folder.) So Please i need your help !
  7. Hi guys, First of all thanks for this tutorial. But... I've tried installing v10.6.3 Retail on my P5Q-PRO, Computer boots on USB, i use "-v -x" to boot and after a while i get this: Bug: launchctl.c:3557 (23930):17: ioctl(s6, SIOCAIFADDR_IN6, &ifra6) != -1 Creating RAM Disk for /Volumes [...] stat: /Library/ColorSync/Profile/Displays: stat: No Such file or directory mount: realpath /Library/ColorSync: No such file or directory chown: /Library/ColorSync/Profile/Displays: No such file or directory chmod: /Library/ColorSync/Profile/Displays: No such file or directory nvram: Error getting variable - 'boot-args': (iokit/common) data was not found using 64-bit bootcache playlist BootCacheControl: could not unlink playlist /var/db/BootCache.playlist: Read-only file system Bug: launchctl.c:2325 (23930):30: (dbfd = open(g_job_overrides_db_path, O_RDONLY | O_EXLOCK | O_CREAT, S_IRUSR | S_IWUSR)) != -1 systemShutdown false ERROR: Firewire unable to determine security-mode; defaulting to full-secure Previous Shutdown Cause: 0 ACPI_SMC_PlatformPlugin::start - waitForService(resourceMatching(AppleIntelCPUPowerManagement) timed out DSMOS has arrived AttansicL1eEthernet: Ethernet address 00:23:[...] And then: Blackout! No more signal. (I did replace FakeSMC.kext and add EVOenabler.kext in the Extensions folder.) So Please i need your help !
×