Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Brian Fogarty

Just Joined
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Brian Fogarty

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. STAC9227 Audio Problems

    Does anyone have any ideas? Thanks again.
  2. STAC9227 Audio Problems

    Hi, thanks for replying. I've tried the AppleHDA and HDAEnabler kexts from here: http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=134879 (version 2), and AppleHDAPatcher versions 1.10, 1.15, and 1.20. Users with similar hardware configurations to mine have reportedly had success with all these options. EDIT: I've now also tried AppleHDAPatcher version 1.14. EDIT: I was originally using the provided STAC9227_83847618 codec dump with the patcher, but I created my own - still no luck with version 1.20. I'll try the others later. EDIT: I've tried my custom codec dump with versions 1.17, 1.18, 1.20, 1.14, and 1.15 of the patcher - still no luck! :glare:
  3. STAC9227 Audio Problems

    Hi I recently installed iDeneb 10.5.5 on my Dell C521. I still have the factory default hardware - I have not made any modifications to the computer. I booted it up and everything worked fine, except my audio. I have a Sigmatel 9227 sound card. I've searched the forum and tried many of the solutions posted but none of them seem to work. Does anyone have a working solution to this? Any help would be appreciated!
×