Jump to content
InsanelyMac Forum

rhada

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

About rhada

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Mavericks 10.9.2 Released to Dev

    Updated, Impossible for me to click on about on mac, crash and reload of finder... edit : fast boot enabled in bios, i disable it and all working
  2. OS X 10.8.3 all Builds !

    Install the lastest cuda 5.0.37 even if not yet supported in latest beta. VGA decoder works well
  3. OS X 10.8.3 all Builds !

    Everything works fine with 10.8.3 12D61 Need only to enable 3 things : -Trim for my 3 SSD (Trim enabler app) -HDA with latest ######### -OpenCL with this terminal command sudo perl -pi -e '$c+=s/\x8b\x81\x1c\x0c\x00\x00\xeb\x06\x8b\x81\x20\x0c\x00\x00/\xb8\x02\x00\x00\x00\x90\xeb\x06\xb8\x00\x00\x00\x00\x90/; END { printf "%s: %d substitution%s made.\n",($c==1 ? "Success" : "Error"),$c,(!$c || $c>1 ? "s" : ""); $?=($c!=1); }' /System/Library/Extensions/GeForceGLDriver.bundle/Contents/MacOS/libclh.dylib Hardware : 2500k 8 go GA Z68 MA D2H-B3 EVGA GTX 560ti VGA decoder works fine too
  4. Works well with Xcode 4.5.2, detects AL889 and my Nvidia HDMI output (GTX 560 ti)
  5. HWSensors

    i have some issues with Hwmonitor app, my GTX 560 ti has some wrong frequency and motherboard voltage is very funny my hardware : i5-2500k @4,3 ghz Gigabyte GA Z68 MA D2H B3 GTX 560 ti
  6. here mine room scene GTX 460 @ 850/1700/2000 instead of 625/1350/1800 on new mac os 10.7.3 with AGPM.kext edit and openCl netkas enabler from 10.7.2
  7. Random Grey Screen P5Q deluxe

    i try your method and it work like a charm but Random Gray Screen After, i have tried memetest and i have a module of RAM broken. This module return to corsair shortly After that all works like a charm no BSOD and sleep enabled with your method, thks
  8. Random Grey Screen P5Q deluxe

    ok tks dude ! i will try it tonight
  9. plz read my topic, i have the same problem so..... http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=268674
  10. Random Grey Screen P5Q deluxe

    i have found this topic, the guy says : http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=260594 Notes: if u use evoreboot dont use openhaltrestart. if u use dsdt dont use nullcpupowermangment / smbiosresolver if u cant find a modified bios for ur MB ,get dsdt from Here and add fixes then use it. 'this should fix ur restart /shutdown /sleep /built-in devices' *u can also use the dsdt beside ur modified bios if u want. i have a dsdt form dsdt auto patcher so i can't use nullcpupowermanagement? may be it's the source of my problems no ?
  11. Hello, So here is my config details: Q9550 @ stock 2.83 ghz, C1E enabled Speedstep t C-State on , P5Q Deluxe 4 * 2 GB Corsair XMS2 PC-6400 1 TB Caviar Blue SATA 6 Gbps (SATA 3gps) 4.0.2-install with [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] - Chimera 1.5.4 - EasyDST - Voodoo HDA 2.7.3 - FakeSMC - ElioTruc - NullCputruc -EvoReboot - Boot.plist: - Quiet Boot Yes - X86_64 - Yes GraphicsEnabler - Yes UseKernelCache After install I installed a IONetworking from a guy who had a P5Q deluxe my ethernet is recognized, I do the maj in 10.7.1 RAS As the PC does not turn off I instantly resolved by a DSDT.aml AutoPatcher from it solve my pb In kernel.log: Error F718X chipset trick solved by turning SuperIOFamily But I have just random BSOD or I know or I and no trace in the console. It could come from what? Thank you for reading EDIT: I tested my ram under RAS memtest no errors, my SSD windows containing material has no bug, I have no BSOD nothing.
×